• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های نرخی به تاریخ ۰۸.۱۱.۲۰۱۹

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده  USDX

افزایش شاخص دلار تا سطح ۹۸.۲۵ ادامه یافت. این افزایش در آینده ی نزدیک می تواند تا سطح ۹۷.۷۰ نیز ادامه یابد. تنها عامل از سر گیری گرایش نزولی دلار، افت نرخ گذاری ها پایین تر از پشتیبانی ۹۷.۶۰ به حساب می آید. در صورت پیدایش موارد منفی در پروسه ی تجاری ایالات متحده با چین می توان با تضعیف سهام ایالات متحده رو به رو شد.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

افت آتی این جفت ارزی می تواند تا سطح ۱.۱۰۰۰ ادامه یابد. تا قبل از بازگشت نرخ گذاری ها بر فراز سطح ۱.۱۰۹۰ می توان با ادامه یابی گرایش نزولی این جفت ارزی رو به رو بود.

فقدان پیش زمینه ی خبری امروز اروپا می تواند افت نرخ نوسانات این جفت ارزی را به همراه داشته باشد.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

مخالفت ورزیدن دو تن از اعضای کمیته ی سیاست گذاری های بانک انگلستان، با افزایش آتی نرخ بهره پوند را تحت فشار قرار داد. همین امر شکت بازه ی پشتیبای ۱.۲۸۰۰-۱.۲۷۹۰ را به همراه داشت. در صورت شکست این بازه می توان با افت شدید پوند مواجه شد. افزایش اصلاحی پوند نیز می تواند تا مقاومت ۱.۲۸۷۰ ادامه داشته باشد. اما افزایش میان مدت این جفت ارزی به شکست آتی سطح ۱.۲۹۲۵ بستگی خواهد داشت.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

شکست بازه ی مقاومت ۱۰۹.۱۰-۱۰۸.۹۰ با ادامه یابی گرایش صعودی تا سطح ۱۰۹.۷۵ و حتی ۱۱۰.۸۰-۱۱۰.۵۰ نیز همراه خواهد گردید. افت آتی سطح تقاضای دارایی های حفاظتی که در اضای بهبود یابی شرایط تجاری بین المللی به وقوع خواهد پیوست، می تواند به افزایش بیشتر نرخ گذاری های این جفت ارزی بی انجامد. دلار USDX در حال استحکام یابی بر فراز سطح ۹۷.۹۰ می باشد و در صورت ادامه یابی رشد این شاخص می توان با افزایش آتی نرخ گذاری های این جفت ارزی نیز، مواجه شد.