• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های نرخی به تاریخ ۲۹.۰۷.۲۰۱۹

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

هم اکنون با افت قوه ی خریداران دلار بر فراز سطح ۹۷.۶۰ مواجه هستیم. اما از نظر کلی با احتمال ادامه یابی افت میان مدت تا ماکسیموم های موضعی، در آینده ی نزدیک رو به رو می باشیم. چرا که پوند و ین در حال تضعیف یابی می باشند.

فقدان پیش زمینه ی خبری امروز ایالات متحده افت نرخ نوسانات ارزی دلار را به دنبال خواهد داشت. اما به موازات تست آتی خط ترند جهانی دلار و افت ۳۱ ژوئیه ی نرخ بهره ی سیستم ذخایر فدرال ایالات متحده، با احتمال شروع به زود افت میان مدت دلار نیز، رو به رو می باشیم.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

با تحکیم یابی اخیر نرخ گذاری ها بر فراز سطح ۱.۱۱۲۰ رو به رو می باشیم. اما تنها در صورت شکست آتی مقاومت ۱.۱۱۵۰ نموداری می توان با ادامه یابی تحکیمات نرخی یورو تا سطح ۱.۱۱۸۰ رو به رو شد. تا قبل از شکست مقاومت یاد شده با ادامه یابی افت کلی یورو رو به رو خواهیم بود. چنین افتی می تواند تا سطح ۱.۱۰۰۰ ادامه یابد. انعکاس آتی گرایش میان مدت یورو از مینیموم یاد شده، به موازات افت نرخ بهره ی سیستم ذخایر فدرال امکان پذیر خواهد بود.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

شکست پشتیبانی ۱.۲۴۲۰ نموداری افت پوند تا سطح ۱.۲۳۵۰ را به دنبال داشت. شکست آتی این سطح پشتیبانی می تواند سقوط نرخی پوند را تا سطح ۱.۲۴۲۰ نیز به دنبال داشته باشد. مثبت بودن آمار امروز بانک انگلستان، افزایش موقت سطح تقاضای این جفت ارزی،‌ در کوتاه مدت را به همراه  خواهد داشت.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

نرخ گذاری ها تا پشتیبانی ۱۰۸.۴۰ نموداری افت نمودند. تست آتی مقاومت موضعی ۱۰۸.۷۰ می تواند سرنوشت گرایش نرخی میان مدت این جفت ارزی را معین نماید. علاوه بر این هم اکنون با ادامه یابی گرایش افقی نرخ گذاری ها در چهارچوب کانال ۱۰۸.۷۰-۱۰۷.۰۰ مواجه می باشیم. و تا قبل از خروج نرخ گذاری ها از این بازه ی نرخی، گرایش آتی دلار - ین نامعلوم خواهد بود.