• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسانات نرخی به تاریخ ۲۵.۰۶.۲۰۱۹

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

شکست سطح پشتیبانی ۹۵.۶۵ نموداری، افزایش سطح تقاضای دلار را به دنبال داشت. همواره با احتمال آغاز یابی گرایشی صعودی دلار بر فراز بازه ی ۹۵.۳۰-۹۵.۱۰ نموداری، رو به رو می باشیم. همراه با تحکیم یابی نرخ گذاری ها بر فراز سطح مقاومت ۹۵.۶۵ نموداری می توان به بازگشای معاملات خرید دلار پرداخت. این معاملات را می توان تا سطوح ۹۶.۰۵ و حتی ۹۶.۴۰-۹۶.۳۵ نموداری نیز ادامه داد.

انتشار گزارش امروز تنظیمات نرخ بهره ی سیستم ذخایر فدرال افزایش نرخ نوسانات ارزی دلار را، به دنبال خواهد داشت.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

همواره با شکست سطح ۱.۱۴۰۰ و احتمال افزایش آتی نرخ گذاری ها تا سطح ۱.۱۴۵۰ نیز، رو به رو می باشیم. چنین افزایشی مبنی بر تست استقامتی بازه ی نرخی ۱.۱۴۵۰-۱.۱۴۰۰ نموداری می باشد. تقویت یابی امروز دلار می تواند باعث نشست نرخ گذاری های این جفت ارزی تا سطح ۱.۱۳۰۰ نموداری نیز، همراه گردد.

فقدان پیش زمینه ی خبری امروز اروپا افت نرخ نوسانات این جفت ارزی را به دنبال خواهد داشت.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

پایین تر از بازه ی نرخی ۱.۲۷۶۰-۱.۲۷۵۰ نموداری با افت سطح تقاضای پوند برخورد نموده ایم. ولی از نظر کلی با احتمال ادامه یابی گرایش صعودی تا سطوح ۱.۲۸۰۰-۱.۲۷۹۰ و حتی ۱.۲۹۰۰-۱.۲۸۶۵ نموداری نیز، رو به رو می باشیم. تنها عامل جلوگیری از این افزایش نرخی ، شکست سطح پشتیبانی ۱.۲۷۰۰ نموداری، به شمار می رود. اما به منظور بازگشایی معاملات فروش پوند می بایست تا شکست سطح پشتیبانی ۱.۲۶۴۰ نموداری صبر نمود.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

افت دلار افول نرخی این جفت ارزی تا سطح ۱۰۶.۷۰ را به دنبال داشت. همواره با احتمال ادامه یابی این افت نرخی تا سطوح ۱۰۵.۷۰-۱۰۵.۵۰ نموداری نیز، ‌رو به می باشیم. تنها در صورت تحکیم یابی نرخ گذاری ها بر فراز سطح ۱۰۷.۵۰ می توان با آغاز یابی گرایش صعودی دلار تا سطح ۱۰۷.۸۰ نیز،‌ مواجه شد. این افزایش می تواند تا بازه ی نرخی ۱۰۸.۷۰-۱۰۸.۶۰ نموداری نیز، ادامه یابد.