• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسانات نرخی به تاریخ ۱۱.۰۶.۲۰۱۹

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

نرخ گذاری ها در چهارچوب کانال افقی ۹۶.۸۵-۹۶.۶۰ نموداری، سیر می نمایند. شکست مرز پایینی این کانال افت مابعد دلار تا سطوح ۹۵.۹۰ و حتی ۹۵.۶۵ را نیز، به دنبال خواهد داشت.

تا قبل از تحکیم یابی نرخ گذاری ها بر فراز سطح ۹۶.۸۵ نموداری با احتمال ادامه یابی افت کلی دلار رو به رو خواهیم بود. اما به منظور بازگشایی معاملات خرید، بهتر است تا بعد از شکست سطح مقاومت ۹۷.۳۰ صبر نمود.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

نرخ گذاری ها در چهارچوب کانال افقی ۱.۱۳۲۵-۱.۱۲۹۰ نموداری سیر می نمایند. شکست مرز بالایی این کانال افزایش مابعد نرخ یورو تا سطوح ۱.۱۴۱۵-۱.۱۴۰۰ را به دنبال خواهد داشت. تا قبل از شکست سطح پشتیبانی ۱.۱۲۹۰، می توان با ادامه یابی تحکیمات ارزی یورو رو به رو بود. فقدان پیش زمینه ی خبری امروز اروپا، افت نرخ نوسانی این جفت ارزی را، ‌به دنبال داشته و تنها در صورت مثبت رقم خوردن آمار امروز ایالات متحده، می توان با از سر گیری افت نرخی این جفت ارزی مواجه شد.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

سطح پشتیبانی ۱.۲۶۷۰ نموداری شکسته شد و همواره با احتمال ادامه یابی افت نرخی پوند تا سطوح ۱.۲۵۶۰-۱.۲۵۷۰ نموداری نیز، رو به رو می باشیم. تا قبل از شکست دوباره ی سطح مقاومت ۱.۲۷۰۰، می توان با ادامه یابی افت نرخی این جفت ارزی رو به رو بود. مثبت رقم خوردن آمار امروز بریتانیا، تحکیمات نرخی این جفت ارزی را به دنبال خواهد داشت.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

بر فراز سطح مقاومت ۱۰۸.۷۰ با کاهش یابی سطح تقاضای دلار رو به رو ایم. در صورت شکست آتی سطح پشتیبانی ۱۰۸.۳۵، می توان با از سر گیری افت کلی نرخ گذاری ها رو به رو شد. تنها در صورت تحکیم یابی دوباره ی نرخ گذاری ها بر فراز سطح ۱۰۸.۷۰، می توان با ادامه یابی رشد نرخی این جفت ارزی تا سطوح ۱۰۹.۷۵ و حتی ۱۰۹.۷۵ نیز،‌ برخورد نمود. تا قبل از خروج نرخ گذاری ها از بازه ی ۱۰۸.۷۰-۱۰۸.۳۵ نموداری، ‌با ادامه یابی شرایط مبهم بازار رو به رو خواهیم بود.