• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های نرخی به تاریخ ۰۳.۰۶.۲۰۱۹

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

نرخ گذاری ها بر فراز سطح پشتیبانی ۹۷.۵۰ استحکام یافته اند. از سر گیری رشد نرخی دلار، در پی برخورد با بازه ی پشتیبانی ۹۷.۴۵-۹۷.۳۵ نموداری امکان پذیر به نظر می رسد. در نمودار ۲۴ ساعته با شکل گیری الگوی انعکاس گرایشی «راس دوگانه» بر فراز بازار رو به رو هستیم، که مبنی بر افت نرخی دلار در چشم انداز میان مدت می باشد. به خاطر همین نیز تحکیمات کنونی نرخ گذاری ها اصلاحی تلقی می شوند. افت کلی می تواند تا سطح ۹۶.۸۵ نموداری نیز، ادامه یابد. چنین شکستی افت بعدی دلار تا سطح ۹۶.۳۰ را نیز، امکان پذیر خواهد نمود.

تنها عامل از سر گیری تحکیمات ارزی دلار، شکست سطح مقاومت ۹۷.۷۰ به شمار می رود.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

 تست استقامتی پشتیبانی ۱.۱۱۲۰ نموداری با افزایش دوباره ی نرخ یورو تا سطح ۱.۱۱۸۰ نموداری همراه گردید. شکست آتی این سطح، تحکیمات مابعد یورو تا سطح ۱.۱۲۶۰ را نیز،‌ به دنبال خواهد داشت.

فقدان پیش زمینه ی خبری امروز اروپا، افت نرخ نوسانات این جفت ارزی را، ‌به دنبال خواهد داشت.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

برخورد با سطح پشتیبانی ۱.۲۶۰۰ نموداری، افزایش موقت نرخ گذاری ها تا سطح ۱.۲۶۵۰ را به دنبال داشت. شکست دوباره ی سطح ۱.۲۶۰۰ می تواند افت شدید نرخ گذاری ها را به دنبال داشته باشد. تنها در صورت تحکیم یابی نرخ گذاری ها بر فراز سطح ۱.۲۶۸۰ نموداری می توان با از سر گیری افزایش نرخی یورو رو به رو شد. عدم شکل گیری چنین افزایشی،‌ افت آتی یورو تا سطوح ۱.۲۴۸۰ نموداری به شمار می رود.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

تضعیف اخیر نرخ گذاری ها پایین تر از سطح ۱۰۸.۳۵ نموداری، افت قوه ی تجاری فروشندگان را به دنبال داشته. بازگشایی معاملات خرید بر فراز سطح یاد شده معقول نبوده و تنها در صورت شکست سطح مقاومت ۱۰۸.۵۰ می توان به خرید دوباره ی دلار پرداخت. افزایش اصلاحی امروز نرخ گذاری ها بسیار امکان پذیر به نظر می رسد.