• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های نرخی به تاریخ ۰۸.۰۲.۲۰۱۹

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

نرخ دلار بر فراز سطح ۹۶.۳۰ نموداری، استحکام یافته اند. با این وجود سطح تقاضای شاخص دلار کاهش یافته است. همواره با احتمال بروز کاهش های تصحیحاتی (موقت) نرخ گذاری ها تا سطوح ۹۶.۱۰ و حتی ۹۶.۱۵-۹۶.۰۵ نموداری نیز، رو به رو هستیم. تا قبل از شکست این بازه ی  پشتیبانی می توان با ادامه یابی تحکیمات نرخی دلار، تا سطوح ۹۶.۶۰-۹۶.۵۰ نموداری برخورد نمود. بازگشت نرخ گذاری ها پایین تر از سطح ۹۶.۰۰ می تواند با افت مابعد نرخ دلار، تا سطوح ۹۵.۸۰ و حتی ۹۵.۵۰ نیز، همراه گردد.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

افت نرخ گذاری ها تا سطوح پشتیبانی ۱.۱۳۶۰-۱.۱۳۲۵ نموداری، به فشردگی نرخ نوسانات این جفت ارزی در چهارچوب کانال افقی ۱.۱۳۴۵-۱.۱۳۳۰ نموداری انجامیده. با توجه به افت کلی نرخ گذاری ها می توان با ادامه یابی سقوط یورو، تا سطوح ۱.۱۳۰۰-۱.۱۲۹۰ نیز، مواجه شد. تنها در صورت تحکیم یابی نرخ گذاری ها بر فراز سطح ۱.۱۳۶۰ نموداری می توان با توقف یابی افول آتی یورو برخورد نمود.

فقدان پیش زمینه ی خبری امروز اروپا، افت نرخ نوسانات این جفت ارزی، تا سطح میانگین متوسط نرخ ماهانه و نیم ساله ی این نوسانات را، به همراه خواهد داشت.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

مثبت اندیشی رئیس بانک انگلستان در رابطه با افزایش آتی نرخ بهره ی بانکی این کشور، نرخ گذاری های پوند را ارتقا داده و نظریه ی آنگلا مرکل در رابطه با ممکن بودن عهد توافق نامه، میان اتحادیه ی اروپا و پارلمان بریتانیا، به منظور هموار نمودن پروسه ی برکسیت نیز، بر احتمال ادامه یابی رشد فعلی نرخ پوند، می افزاید. در این بین، احتمال بروز کاهش های تصحیحاتی (موقت) تا سطوح پشتیبانی ۱.۲۸۴۰-۱.۲۸۳۰ نیز، موجود می باشد.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

نرخ گذاری ها هنوز در چهارچوب کانال افقی ۱۱۰.۰۵-۱۰۹.۵۵ نموداری، سیر می نمایند. بروز چنین امری مبنی بر افزایش سطح ابهام بازار بوده که به دلیل برانگیزش چالش تجاری ایالات متحده با چین و اتحادیه ی اروپا، به موازات تحکیمات ارزی متقابل شاخص دلار، پدیدار گشته. علاوه بر این، ممکن بودن وخیم تر شدن شرایط اقتصاد جهانی نیز،  سطح تقاضای دارایی های محافظتی (همانند ین) را، افزایش می نماید.