• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های نرخی به تاریخ ۰۱.۰۲.۲۰۱۹

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

نرخ گذاری ها همواره بر فراز سطح ۹۵.۲۷ نموداری تحکیم یافته اند. ادامه یابی رشد آتی می تواند با دستیابی نرخ گذاری ها به سطوح ۹۵.۵۰ و حتی ۹۵.۶۵ نموداری نیز، همراه گردد. تا قبل از افول دوباره ی نرخ گذاری ها پایین تر از سطح ۹۵.۲۰ نموداری، که به عنوان مینیموم موضعی نمودار H1 به شمار می رود با احتمال ادامه یابی تحکیمات ارزی رو به رو خواهیم بود. با توجه به غنی بودن پیش زمینه ی خبری امروز می توان با افزایش یابی نرخ نوسانات دلار نیز، برخورد نمود. کاهش یابی نرخ تورم اتحادیه ی اروپا می تواند تحکیمات ارزی دلار را به دنبال داشته باشد. علاوه بر این، وخیم تر شدن شرایط بازار کار اتحادیه ی  اروپا نیز،‌ نرخ گذاری های دلار را ارتقا خواهد داد.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

افت ارزی یورو، نرخ گذاری های این جفت ارزی را تا پشتیبانی ۱.۱۴۵۰-۱.۱۴۴۵ نموداری، سوق داده. اما همواره با کاهش یابی قوه ی تجاری فروشندگان نیز مواجه می باشیم. نظریه ی متخصصین مبنی بر افت شاخص بهای مصرف کننده ی اروپا، تا سطح ٪۱.۴ بوده، که افت آتی نرخ گذاری های این جفت ارزی را نیز، به دنبال خواهد داشت. افول بیشتر نرخ گذاری ها می تواند با کاهش یابی دوباره ی سطح تقاضای یورو و افول نرخ گذاری ها تا سطوح ۱.۱۴۰۵-۱.۱۴۰۰ و حتی ۱.۱۳۷۵ نموداری نیز،‌همراه گردد. بهبود یابی شرایط اقتصادی ایالات متحده و مثبت رقم خوردن امار امروز ایالات متحده، افت آتی نرخ گذاری های یورو- دلار را، به دنبال خواهد داشت.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

نرخ نوسانات ارزی هنوز در حال فشردگی می باشد و همین امر نیز ابهام شرایط فعلی بازار را افزایش داده است. در صورت شکست سطح پشتیبانی ۱.۳۰۶۰ نموداری، با افت آتی نرخ گذاری ها برخورد خواهیم نمود. افزایش نرخ گذاری ها تا مقاومت ۱.۳۱۶۰ نموداری، بر احتمال از سر گیری دوباره ی تحکیمات ارزی دلار می افزاید. تا قبل از خروج نرخ گذاری ها از محدوده ی نرخی افقی یاد شده، می بایست از اجرای فعالانه ی معاملات این جفت ارزی پرهیز نمود.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

تحکیمات موقت دلار نرخ گذاری های این جفت ارزی را به دنبال داشته. در حال حاضر با تحکیم یابی نرخ گذاری ها بر فراز سطح ۱۰۸.۷۰ نموداری برخورد نمودیم. ادامه یابی تحکیمات ارزی دلار، افزایش نرخ گذاری های این جفت ارزی تا سطوح ۱۰۹.۱۵ و حتی ۱۰۹.۹۰ نموداری را، به دنبال خواهد داشت. در صورت شکست آتی پشتیبانی ۱۰۸.۷۰ نموداری، با احتمال ادامه یابی گرایش نزولی نرخ دلار-ین، تا سطوح ۱۰۸.۳۵ و حتی ۱۰۷.۸۰ نموداری نیز، مواجه خواهیم شد.