• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های نرخی به تاریخ ۲۴.۰۱.۲۰۱۹

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

بازگشت نرخ گذاری ها پایین تر از بازه ی نرخی ۹۵.۸۵-۹۵.۷۵ نموداری، ضعف قوه ی تجاری خریداران را، آشکار می سازد. عدم افزایش آتی نرخ بهره ی سیستم ذخایر فدرال، اتمام یابی موقت چالش تجاری ایالات متحده با چین و همچنین مشکلات سیاست داخلی ایالات متحده به عنوان عوامل اصلی افت کنونی نرخ دلار، به شمار می روند. اما در صورت منفی رقم خوردن آمار شاخص کسب و کار خدماتی و صنعتی اتحادیه ی اروپا، می توان با تحکیم یابی موقت نرخ دلار،‌ مواجه شد. علاوه بر این، ‌در طی اجرای جلسات معاملاتی امروز اروپا،‌ با انتشار گزارش تنظیمات نرخ بهره ی بانک مرکزی اروپا نیز، مواجه خواهیم شد. به همین دلیل نیز می توان با افزایش نرخ نوسانات ارزی بازار، در طی اجرای جلسات معاملاتی امروز، رو به رو بود.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

در آستانه ی عرضه یابی آمار PMI اتحادیه ی اروپا، ‌با کاهش یابی نرخ نوسانات ارزی یورو،‌ برخورد نموده ایم. علاوه بر این، به دلیل احتمال منفی رقم خوردن این آمار، با کاهش یابی قوه ی تجاری خریداران این جفت ارزی نیز، رو به رو می باشیم. علاوه بر این، بعید بودن افزایش به زود نرخ بهره ی بانک مرکزی اروپا نیز، به عنوان یکی از دیگر دلایل کاهش یابی کنونی سطح تقاضای یورو، به شمار می رود. تثبیت یابی برنامه ی TLTRO، از سوی بانک مرکزی مبنی بر عدم افزایش یابی نرخ بهره در طول سال ۲۰۱۹ بوده و می تواند افت نرخی یورو در طولانی مدت را نیز، ‌به دنبال داشته باشد.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

بهبود یابی شرایط کلی بازار کار بریتانیا، به موازات تمدید به زود موافقت نامه ی اتحادیه ی اروپا با این کشور،‌ به منظور هموار تر نمودن پروسه ی برکسیت، تحکیمات ارزی پوند را،‌ به دنبال داشته. چرا که همواره با شکست مقاومت ۱.۳۰۴۰ نموداری رو به رو گردیده ایم و خط ترند کاهشی نیز، شکسته شده است. با این وجود، هنوز با احتمال بروز افت موقت نرخ پوند نیز، رو به رو می باشیم. چرا که همواره با ناهموار بودن چندی از عوامل اقتصاد داخلی بریتانیا و عدم اتمام یابی پروسه ی برکسیت مواجه هستیم.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

نرخ گذاری ها بر فراز سطح ۱۰۹.۳۰ نموداری تحکیم یافته اند. در صورت شکست این سطح می توان با ادامه یابی افت نرخی دلار، تا سطوح ۱۱۰.۳۰-۱۱۰.۱۰ و حتی ۱۱۱.۴۰-۱۱۱.۳۰ نموداری نیز، برخورد نمود.