• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های نرخی به تاریخ ۰۹.۰۱.۲۰۱۹

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

در پی گیر افتادن نرخ گذاری ها پایین تر از سطح ۹۵.۵۰، قوه ی فروشندگان تحلیل رفت و تنها در صورت تحکیم یابی نرخ گذاری ها بر فراز بازه ی نرخی ۹۵.۶۰-۹۵.۵۰ نموداری، می توان با ادامه یابی رشد نرخی دلار رو به رو شد. تا قبل از بروز چنین امری، با احتمال ادامه یابی افت نرخی این واحد ارزی مواجه می باشیم. شکست بازه ی پشتیبانی ۹۵.۲۰-۹۵.۱۵ نموداری، بر احتمال افت آتی نرخ گذاری ها تا سطح ۹۵.۰۰ و حتی سطح ۹۴.۶۰ نموداری نیز، می افزاید. تنها در صورت تحکیم یابی نرخ گذاری ها بر فراز سطح ۹۵.۶۰ نموداری، می توان با تست استقامتی ماکسیموم ۹۶.۰۰ مواجه شد.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

تست استقامتی بازه ی پشتیبانی ۱.۱۴۲۵-۱.۱۴۲۰ نموداری، نرخ گذاری ها را تا سطح ۱.۱۴۵۰ نموداری سوق داد. اما نزدیکی بیشتر نرخ گذاری ها به بازه ی مقاومت ۱.۱۴۸۵-۱.۱۴۸۰ نموداری، کاهش سطح تقاضای یورو را، به دنبال داشته است. تنها در صورت گیر افتادن نرخ گذاری ها پایین تر از سطح ۱.۱۴۲۰ نموداری، گرایش افزایشی یورو - دلار، متوقف خواهد شد. شکست آتی سطوح ۱.۱۵۰۰ و ۱.۱۵۳۵ نموداری می تواند با رشد مابعد نرخ گذاری ها تا سطوح ۱.۱۶۲۰-۱.۱۶۰۰ نموداری نیز، همراه گردد. تنها عامل رشد آتی نرخ گذاری های این جفت ارزی، افول نرخی دلار، به شمار می رود.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

با وجود تحکیمات اخیر نرخ گذاری ها بر فراز سطح ۱.۲۷۰۰ نموداری با کاهش سطح تقاضای پوند رو به رو هستیم. علاوه بر این با فشردگی نرخ گذاری ها در چهارچوب کانال افقی ۱.۲۸۰۰-۱.۲۷۰۰ نیز، رو به رو می باشیم. شکست سطح پشتیبانی ۱.۲۷۰۰ می تواند افت مابعد نرخ گذاری ها تا سطح ۱.۲۶۲۰ را نیز، به دنبال داشته باشد. تا قبل از بروز این امر با احتمال ادامه یابی رشد نرخی دلار، تا سطح ۱.۲۸۴۰ مواجه می باشیم. تنها در صورت افت نرخی دلار و یا بهبود یابی شرایط ژئوپلیتیک بریتانیا، با تحکیمات نرخ آتی این جفت ارزی برخورد خواهیم نمود.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

فاصله ی میان کندلی شکل گرفته مابین سطوح ۱۱۰.۳۰-۱۰۹.۳۰ نموداری، هنوز بسته نشده است. چنین امری بر احتمال تحکیمات میان مدت نرخ گذاری های دلار-ین افزوده و در صورت افزایش نرخی دلار، با رشد آتی نرخ گذاری های این جفت ارزی نیز، مواجه خواهیم شد.

شکسته شدن سطح مقاومت ۱۰۹.۰۰ می تواند رشد شدید نرخ گذاری ها را، به دنبال داشته باشد. این سطح همواره چند بار تست شده و بازگشت نرخ گذاری ها پایین تر از سطح ۱۰۸.۳۵ در آینده، بر احتمال توقف یابی گرایشی صعودی این جفت ارزی خواهد افزود.