• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسانات نرخی به تاریخ 10.03.2021

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

جفت ارزی NZD/USD

از دفعه گذشته به تاریخ 03 فوریه که در مورد این جفت ارزی نوشته بودیم، قیمت به مینیموم موضعی 0.7200 فشرده شده بود. این فشردگی نوسانی به مینیموم موضعی کاهش بیشتر قیمت تا مرز 0.7100 را نیز به دنبال داشت. برخورد قیمت با مینیموم چند ماهه با از سر گیری دوباره افزایش همراه شد. اخیرا قیمت دوباره به 0.7200 نزدیک شده و با احتمال افزایش بیشتر هم رو به رو هستیم. با توجه به احتمال ادامه یابی افزایش قیمت سهام ایالات متحده در طول ماه جاری، می توان با تضعیف دلار و ادامه یابی روند صعودی این جفت ارزی نیز در آینده رو به رو شد.

 

جفت ارزی USD/CAD

از دفعه گذشته به تاریخ 03 فوریه که در مورد این جفت ارزی نوشته بودیم، نرخ نفت و دلار ایالات متحده به صورت هم زمان در حال افزایش بودند. این افزایش هم باعث فشردگی نوسانات این جفت ارزی در نزدیکی خط روند نزولی شد. احتمال افزایش بیشتر تنها در صورت شکست خط روند و افزایش بر فراز سطوح 1.2680-1.2740 وجود دارد. با در نظر گیری فشردگی که به سمت خط روند ایجاد شده احتمال چنین روندی کم نیست، البته تنها در صورت افت موقت قیمت نفت. تا قبل از بروز چنین سناریویی و تا زمانی که با احتمال افزایش سهام و افت دلار ایالات متحده رو به رو باشیم، احتمال کاهش بیشتر قیمت این جفت ارزی و شکست 1.2600 وجود خواهدد داشت.

 

 

جفت ارزی USD/CHF

از دفعه گذشته به تاریخ 03 فوریه که در مورد این جفت ارزی نوشته بودیم، نرخ گذاری ها به افزایش ادامه می دادند. افزایش قیمت این جفت ارزی که به لطف روند صعودی دلار و تنظیمات بانک سوئیس صورت می گیرد، کاملا باب میل سوئیس بوده و اخیرا به دلیل مثبت شدن چشم انداز سهام ایالات متحده، آن هم به دلیل تزریق محرک مالی و احتملات تورمی کمی کاهش یافته. تنها در صورت ادامه یابی روند نزولی این جفت ارزی پایین تر از سطح 0.9260 می توان با کاهش بیشتر قیمت هم رو به رو شد. ادامه یابی روند نزولی این جفت ارزی به ادامه یابی افزایش قیمت سهام و شکست ماکسیموم های جدید سهام ایالات متحده بستگی دارد.

 

 

جفت ارزی USD/JPY

از دفعه گذشته به تاریخ 03 فوریه که در مورد این جفت ارزی نوشته بودیم، نرخ گذاری ها به افزایش بیشتر ادامه می دادند. افزایش قیمت دلار نسبت به ین که به لطف افزایش اخیر قیمت دلار و پشتیبانی بانک مرکزی ژاپن از سهام شرکت شکل گرفت، به سناریو سعودی توسعه بخشید. افزایش قیمت تا مرز 109.20 هم ادامه پیدا کرد، اما کاهش اخیر دلار نرخ گذاری ها را به سمت مینیموم موضعی 108.00 متمایل کرده. کاهش بیشتر قیمت این جفت ارزی به افزایش بیشتر سهام ایالات متحده بستگی خواهد داشت. چرا که چنین سناریویی تضعیف دلار را امکان پذیر تر خواهد کرد. خوش بینی که نسبت به بازار سهام و بازار نفتی (به دلیل بیانیه های اخیر اوپک) به وجود آمده، می تواند امکان تضعیف دلار را افزایش دهد.