• کابینۀ شخصی

جفت ارزی AUDUSD: در آستانه برخورد دوباره با ماکسیموم تاریخی؛ آیا کاهش یابی ماکسیموم ها تاثیری بر روند صعودی خواهد گذاشت؟

Published on 21.01.2021 16:38

واگرایی بین روند نرخی و شاخص نوسانگر RSI افت قیمت را به دنبال داشت. کاهش قیمت تا مرزمینیموم ۰٫۷۶۴ ازسرگیری افزایش قیمت دلار کمی دیرتر به وقوع پیوست. بعد از شکست ماکسیموم ۰٫۷۷۲ و پس از اصابت با ۰٫۷۸-۰٫۷۸۲ این افزایش دلار که مدت‌ها منتظرش بودیم نرخ این جفت ارزی را در چهارچوب کانال ۰٫۷۸۲-۰٫۷۶۴ برای مدتی به دام انداخت. در حال حاضر قیمت دوباره به ماکسیموم ها نزدیک می‌شود، اما در طی چند هفته اخیر ماکسیموم ها در حال کاهش یابی بودند که بسیار خفیف است. آیا این کاهش یابی ماکسیموم ها سیگنال ازسرگیری کاهش قیمت می‌باشد؟ نرخ‌گذاری دوباره از ماکسیموم موضعی ۰٫۷۸ سقوط می‌کنند؟

این روند بستگی به ازسرگیری افزایش شاخص دلار از مینیموم موضعی دارد! تا قبل از اینکه افزایش شاخص دلار شروع نشده و قیمت دیگر دارایی‌ها نسبت به دلار در حال افزایش‌اند، می‌توان با شکست آتی ۰٫۷۸ و افزایش مابعد تا مرز ۰٫۷۸۴ و حتی ۰٫۷۸۸ هم برخورد نمود. سایه‌اندازی که شاخص دلار در نزدیکی مینیموم موضعی انجام داده، تا حدودی احتمال افت اصلاحی این جفت ارزی را افزایش می‌دهد. پتانسیل این افت موقت تا مرز ۰٫۷۲۲-۰٫۷۶۸ می‌باشد. همراه با تست آتی این بازه احتمالاً با ازسرگیری افزایش دوباره روبه‌رو خواهیم شد. تا قبل از شکست مینیموم ۰.۷۷۴-۰٫۷۷۲ اولویت با خرید دلار استرالیا خواهد بود.

پیشنهاد:

بازگشایی معاملات خرید این دارایی, تنها در صورت نفوذ صعودی نرخ گذاری‌ها به سطح ۰٫۷۷۸، میسر خواهد گشت.

بازگشایی معاملات فروش این دارایی, تنها در صورت نفوذ نزولی نرخ گذاری‌ها به سطح پشتیبانی ۰٫۷۷۴، میسر خواهد گشت.

به‌منظور اجرای معاملات دقیق‌تر, می‌توان از بازه‌ی معاملاتی زیر استفاده نمود.

 

سطوح موجود:

 

۴ مقاومت: ۰٫۷۸۴

۳ مقاومت: ۰٫۷۸۲

۲ مقاومت: ۰٫۷۸

۱ مقاومت: ۰٫۷۷۸

نرخ کنونی: ۰٫۷۷۶

۱ پشتیبانی: ۰٫۷۷۴

۲ پشتیبانی: ۰٫۷۷۲

۳ پشتیبانی: ۰٫۷۷

۴ پشتیبانی: ۰٫۷۶۸


FAQ