• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های نرخی به تاریخ ۰۶.۱۱.۲۰۱۹

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده  USDX

آمار مثبت ایالات متحده در رابطه با افزایش سود خالص حساب بازرگانی این کشور - تحکیمات ارزی دلار را به دنبال داشت. نرخ گذاری ها تا بازه ی مقاومت ۹۷.۶۰-۹۷۵۰ افزایش یافتند و همراه با شکست آتی این بازه می توان با ادامه یابی رشد دلار تا سطح ۹۸.۲۵ نیز، برخورد نمود.

عدم افت به زود نرخ بهره ی ایالات متحده در طی دو ماه آتی - تحکیمات ارزی دلار را به دنبال خواهد داشت. ولی از سویی دیگر، عدم علاقه مندی کاخ سفید به افزایش آتی دلار - می تواند از رشد شدید این واحد ارزی جلوگیری کند.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

بیانیه ی اخیر عضو هیات مدیره ی بانک مرکزی اروپا، پاولو هرناندز دکوس در رابطه با عدم باور ایشان به محرکات مالی آلمان، سرمایه داران را نا امید کرد و افت نرخی یورو را در پی داشت. این فرد اعتقاد دارد که تنها راه حل مشکل مالی اتحادیه ی اروپا - پردازش سیستم بودجه ی عمومی جدید می باشد. یکی از دیگر عوامل افت شدید یورو، آمار مثبت ایالات متحده به شمار می رود. نرخ گذاری های یورو در حال حاظر بر فراز بازه ی پشتیبانی ۱.۱۰۷۰-۱.۱۰۶۰ استقرار دارند و تنها در صورت شکست آتی این بازه می توان با ادامه یابی گرایش نزولی این جفت ارزی تا سطوح ۱.۱۱۳۰-۱.۱۱۱۵ رو به رو شد.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

نرخ نوسانات این جفت ارز در حال فشردگی می باشد. در آستانه ی انفجار نرخی هستیم.

شکست پشتیبانی ۱.۲۸۴۵ می تواند با ادامه یابی گرایش نزولی پوند تا  سطوح ۱.۲۶۹۰ و حتی ۱.۲۵۴۰ نیز، همراه گردد.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

افت سطح تقاضای دارایی های حفاظتی تحکیمات ارزی دلار تا سطح ۱۰۹.۱۰ را به همراه داشت. این افزایش می تواند در طول امروز نیز ادامه داشته باشد. مقاومت ۱۰۹.۷۰ و ۱۱۰.۵۰ به عنوان اهداف آتی خریداران به شمار می روند.