• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های نرخی به تاریخ ۰۴.۰۹.۲۰۱۹

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

نرخ گذاری ها در پی برخورد با مرز بالایی کانال صعودی منعکس شدند. شکست پشتیبانی ۹۸.۶۵ نیز به ادامه یابی گرایش نزولی دامن زد. این افت می تواند تا سطح ۹۸.۳۰ نیز ادامه یابد. چگونگی نتایج آتی برکسیت و تغییرات شرایط اقتصادی اروپا، گرایش آتی دلار را مشخص خواهند نمود.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

تحکیمات ارزی یورو بر فراز سطح ۱.۰۹۴۰ می تواند با ادامه یابی گرایش صعودی همراه گردد. اما عامل انعکاس گرایش بلند مدت یورو تحکیمات نرخی این جفت ارزی بر فراز سطح ۱.۱۰۰۰ به شمار می رود. در صورت بروز چنین افزایشی می توان با رشد مابعد یورو تا سطوح ۱.۱۰۲۵ و بازه ی ۱.۱۰۷۰-۱.۱۰۶۵ نیز، مواجه شد.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

کوچک ترین امید به برکسیت موفق، افزایش نرخی پوند را به دنبال خواهد داشت. شکست سطح ۱.۲۱۰۰ با افزایش نرخی پوند تا سطوح ۱.۲۱۷۰ و ۱.۲۲۰۰ همراه خواهد گردید. تنها در صورت منفی رقم خوردن نتایج برکسیت  - با افت ارزی پوند برخورد خواهیم نمود.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

نرخ گذاری ها دچار فشردگی نوسانی شده اند. تغییرات نرخی یورو و پوند یکی از عوامل افت تقاضای دلار و افزایش تقاضای ین به شمار می رود. تا قبل از تحکیم یابی نرخ گذاری ها بر فراز سطح ۱۰۶.۷۰ از اجرای معاملات خرید این جفت ارزی حذر می کنیم. عامل اصلی از سر گیری گرایش نزولی دلار، شکست سطح ۱۰۵.۵۰ به شمار می رود.