• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسانات نرخی به تاریخ ۰۷.۰۸.۲۰۱۹

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده  USDX

نرخ گذاری ها بر فراز سطح پشتیبانی  ۹۷.۱۵ استحکام یافته اند. شکست این سطح با ادامه یابی افت ارزی تا بازه ی نرخی ۹۶.۴۵-۹۶.۳۰ همراه خواهد گردید. تنها عامل از سر گیری افزایش نرخی دلار، تحکیم یابی نرخ گذاری ها بر فراز سطح ۹۷.۵۰ به شمار می رود.

فقدان پیش زمینه ی خبری امروز بازار، افت نرخ نوسانات ارزی دلار را به دنبال خواهد داشت.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

نرخ گذاری ها بر فراز بازه ی نرخی ۱.۱۲۰۰-۱.۱۱۸۰ استحکام یافته اند. افت آتی یورو می تواند تا سطوح ۱.۱۱۶۰ و حتی ۱.۱۱۲۰ نیز، ادامه یابد. اما تا قبل از شکست پشتیبانی ۱.۱۱۸۰، می توان با ادامه یابی تحکیمات ارزی یورو رو به رو بود.  افزایش قیمت یورو تا سطح ۱.۱۲۸۰ در صورت تضعیف آتی دلار امکان پذیر خواهد بود.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

نرخ گذاری های این جفت ارزی در چهار چوب کانال افقی ۱.۲۱۹۰-۱.۲۱۰۰ نموداری سیر می نمایند. شکست مرز بالایی این کانال می تواند با رشد مابعد نرخ گذاری ها تا سطوح ۱.۲۳۵۰ و حتی ۱.۲۴۰۰ نیز همراه گردد. پشتیبانی و مینیموم موضعی تحرکات فعلی شامل سطح ۱.۲۱۰۰ بوده، که از سال ۲۰۱۶ تا به کنون شکسته نشده. افت اصلاحی امروز این جفت ارزی نیز،‌ می تواند تا این سطح ادامه یابد و سپس با رشد دوباره ی نرخ گذاری ها تا سطح ۱.۲۴۰۰ همراه گردد.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

نرخ گذاری ها در چهارچوب کانال افقی ۱۰۶.۷۰-۱۰۵.۵۰ نموداری سیر می نمایند. تا قبل از شکسته شدن این بازه با ابهام گرایشی بازار رو به رو خواهیم بود. تحکیم یابی نرخ گذاری ها بر فراز سطح ۱۰۶.۷۰، با ادامه یابی گرایش صعودی تا سطوح ۱۰۷.۸۰-۱۰۷.۵۰ همراه خواهد گردید. اما در صورت شکست سطح پشتیبانی ۱۰۵.۵۰ می توان با تقویت یابی گرایش نزولی تا سطح ۱۰۴.۵۰ نموداری برخورد نمود.