• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های نرخی به تاریخ ۰۶.۰۸.۲۰۱۹

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

تست استقامتی سطح ۹۷.۱۵، با افزایش نرخ گذاری ها تا سطح ۹۷.۴۰ همراه گردید. افت اخیر دلار به دلیل چالش تجاری ایالات متحده و چین به وقوع پیوسته. عمیق شدن افت دلار به شکست سطح ۹۷.۱۵ نموداری بستگی خواهد داشت. این شکست می تواند افت دلار را تا سطوح ۹۶.۴۵-۹۶.۳۰ نیز، به همراه داشته باشد. چنین سناریویی تا قبل از تحکیم یابی نرخ گذاری ها بر فراز سطح ۹۷.۶۰ امکان پذیر خواهد بود.

فقدان پیش زمینه ی خبری امروز آمریکا، افت نرخ نوسانات ارزی دلار را به دنبال خواهد داشت.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

نرخ گذاری ها بر فراز بازه ی نرخی ۱.۱۲۰۰-۱.۱۱۸۰ استحکام یافته اند.  این تحکیمات می تواند تا سطح ۱.۱۲۸۰ نیز، ادامه یابد. اما به دلیل ضعف کلی یورو، حتی با وجود ادامه یابی افت دلار هم، نمی توان با ادامه یابی تحکیمات این جفت ارزی اطمینان داشت.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

همواره با تحکیم یابی نرخ گذاری ها بر فراز بازه ی نرخی ۱.۲۱۰۰-۱.۲۰۸۰ رو به رو می باشیم. ادامه یابی رشد نرخی پوند می تواند به شکست سطح ۱.۲۳۵۰ و حتی بازه ی ۱.۲۴۰۰-۱.۲۳۸۰ نیز بی انجامد.  وخیم شدن شرایط برکسیت می تواند از بروز چنین افزایشی جلوگیری کند.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

نرخ گذاری ها بر فراز سطح ۱۰۵.۵۰ نموداری استحکام یافته اند. چنین افزایشی می تواند تا سطح ۱۰۶.۷۰ نیز، ادامه یابد. شکست این سطح و تحکیم یابی نرخ گذاری ها بر فراز این سطح نیز، افزایش نرخ میان مدت دلار را، به دنبال خواهد داشت. تحت فشار ماندن دلار می تواند به گرایش افقی نرخ گذاری ها در چهارچوب ۱۰۷.۸۰-۱۰۵.۵۰ نموداری دامن زند.