• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های نرخی به تاریخ ۲۵.۰۷.۲۰۱۹

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

پس از تحکیم یابی نرخ گذاری ها بر فراز بازه ی نرخی ۹۷.۲۰-۹۷.۱۵، با افت سطح تقاضای دلار مواجه شدیم. چرا که هم اکنون اکثر بازار منتظر ابلاغ نتایج تنظیمات نرخ بهره ی بانک مرکزی اروپا می باشند. علاوه بر این امروز با فقدان پیش زمینه ی خبری آمریکا رو به روایم. از نظر کلی و با توجه به احتمال افت نرخ بهره ی بانک مرکزی اروپا، احتمال تحکیمات نرخی به زود دلار بسیار امکان پذیر به نظر می رسد. این رشد نرخی دلار می تواند تا سطوح ۹۷.۶۰-۹۷.۵۰ نیز، ادامه یابد. به دلیل باور اکثر بازار، به افت نرخ بهره ی سیستم ذخایر فدرال به تاریخ ۳۱ ژوئیه، با احتمال از سر گیری روند نزولی دلار، در آینده نیز رو به رو می باشیم.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

امروز با انتشار دسته ای از آمار اقتصادی مهم اروپایی مواجه هستیم.

ساعت ۱۱:۴۵ GMT واحد ارزی یورو اتحادیه ی اروپا - تنظیمات نرخ بهره ی بانک مرکزی

ساعت ۱۱:۴۵ GMT واحد ارزی یورو اتحادیه ی اروپا - تنظیمات نرخ سود سپرده

ساعت ۱۱:۴۵ GMT واحد ارزی یورو اتحادیه ی اروپا - تنظیمات نرخ بهره ی وام

ساعت ۱۱:۴۵ GMT واحد ارزی یورو اتحادیه ی اروپا - سیاست گذاری های مالی

ساعت ۱۲:۳۰ GMT واحد ارزی یورو اتحادیه ی اروپا - کنفرانس مطبوعاتی بانک مرکزی

از نظر اکثر متخصصین، با احتمال آسان سازی شرایط وام دهی این بانک رو به روایم، که در صورت تحقق یابی، افت ارزی یورو را، به دنبال خواهد داشت. احتمال افزایش آتی نرخ بهره ی بانک مرکزی اروپا نیز پایین بوده و به همین دلیل نیز،‌ به منظور فروش این جفت ارزی می توان پس از شکست پشتیبانی ۱.۱۱۲۰ نموداری، وارد عمل شد.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

نرخ نوسانات ارزی در حال کاهش یابی است و همواره با احتمال بروز جهش نرخی رو به رو هستیم. در صورت افزایش یابی نرخ گذاری ها می توان با رشد ارزی پوند تا سطح ۱.۲۵۲۰ مواجه شد. اما تا قبل از تحکیم یابی نرخ گذاری ها بر فراز این سطح، ‌احتمال افت بیشتر نرخ گذاری ها تا سطح ۱.۲۳۵۰ نیز،‌ امکان پذیر به نظر می رسد.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

نرخ گذاری ها به نوسانات افقی در چهارچوب کانال ۱۰۸.۲۵-۱۰۸.۰۰ ادامه می دهند. چنین امری بر احتمال جهش نرخی در پیش روی این جفت ارزی می افزاید. شکست مرز بالایی این کانال رشد مابعد دلار تا سطح ۱۰۸.۹۵ را، به دنبال خواهد داشت. اما در صورت شکست پشتیبانی ۱۰۷.۸۰، می توان با از سر گیری گرایش نزولی این جفت ارزی رو به رو شد. همواره در آستانه ی ابلاغ نتایج تنظیمات نرخ بهره ی سیستم ذخایر فدرال هستیم و به همین دلیل نیز،‌ احتمال ادامه یابی کوتاه مدت گرایش افقی در آینده ی نزدیک افزون به نظر می رسد.