• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های نرخی به تاریخ ۰۷.۰۶.۲۰۱۹

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

نرخ نوسانات ارزی دلار افزایش یافته و هم اکنون با ادامه یابی فشردگی نوسانات میان مدت در چهارچوب کانال افقی ۹۶.۸۰-۹۷.۲۰ مواجه هستیم. علاوه بر این، تحکیمات ارزی بر فراز سطح ۹۷.۲۰ با افت مابعد نرخ گذاری ها از سطح مقاومت ۹۷.۴۰ همراه گردید. ولی با توجه به سطح تقاضای بالای دلار بر فراز پشتیبانی ۹۶.۸۰، احتمال ادامه یابی تحکیمات کوتاه مدت هنوز موجود می باشد.

تا قبل از تحکیم یابی دلار بر فراز سطح ۹۷.۴۰، با احتمال افت های متعدد نرخ گذاری ها تا سطح ۹۷.۲۰ رو به رو خواهیم بود. منفی رقم خورد آمار امروز بازار کار ایالات متحده، تضعیف ارزی دلار را به دنبال خواهد داشت.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

بازه ی مقاومت ۱.۱۳۰۰-۱.۱۲۹۰ نموداری شکسته نشد و همواره با تحکیم یابی نرخ گذاری ها بر فراز سطح ۱.۱۲۱۰ نموداری و به رو می باشیم. تا قبل از خروج نرخ گذاری ها از بازه ی نرخی ۱.۱۲۰۰-۱.۱۳۰۰، گرایش آتی این جفت ارزی مشخص نخواهد شد. و به دلیل فقدان پیش زمینه ی خبری امروز اروپا، می توان با افت نرخ نوسانات این جفت ارزی نیز، مواجه شد.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

نرخ گذاری ها در بازه ی نرخی ۱.۲۷۵۰-۱.۲۶۸۰ نموداری سیر می نمایند. همواره با احتمال افزایش اصلاحی به زود نرخ گذاری های پوند - دلار، رو به رو هستیم. تنها عامل جلوگیری از افزایش بیشتر پوند، شکست سطح پشتیبانی ۱.۲۶۶۵ نموداری به شمار می رود. همراه با شکست آتی سطوح مقاومت ۱.۲۷۵۰ و ۱.۲۷۹۰، می توان با ادامه یابی افزایش نرخی دلار تا سطوح ۱.۲۸۸۰-۱.۲۸۶۵ نموداری، رو به رو شد.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

نرخ گذاری ها در چهارچوب کانال نزولی سیرمی نمایند. دراین بین، با فشردگی نرخی این جفت ارزی نیز،‌ رو به رو هستیم. همواره با احتمال افت آتی نرخ دلار، رو به رو می باشیم.