• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های نرخی به تاریخ ۰۶.۰۶.۲۰۱۹

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

از سطح پشتیبانی ۹۶.۸۵ با انعکاس گرایش نرخی دلار مواجه شدیم. به همین دلیل نیز، با احتمال ادمه یابی گرایش صعودی دلار رو به رو هستیم. به منظور بازگشایی معاملات خرید دلار، می بایست تا شکست سطح مقاومت ۹۷.۴۰ نموداری صبر نمود. چرا که تا قبل از بروز چنین تحکیماتی، احتمال ادامه یابی گرایش نزولی دلار افزون به نظرمی رسد.

آمار امروز سود خالص حساب بازرگانی و بازار کار ایالات متحده، افزایش نرخ نوسانات شاخص این واحد ارزی را، به دنبال خواهد داشت.

واحد ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

شکست کاذب سطح مقاومت ۱.۱۲۶۰ با تحکیم یابی مابعد نرخ گذاری ها بر فراز سطح ۱.۱۲۲۵ نموداری همراه گردید. همواره با فشردگی نرخ نوسانات در چهارچوب کانال افقی ۱.۱۲۶۰-۱.۱۱۲۰ نموداری نیز، رو به رو می باشیم. آمار امروز بانک مرکزی اروپا، افزایش به زود نرخ نوسانات این جفت ارزی را به دنبال خواهد داشت. به دلیل بعید بودن تغییرات به زود نرخ بهره ی بانکی این منطقه، تمرکز اکثر بازار به محتوای کنفرانس مطبوعاتی امروز بانک مرکزی معطوف خواهد بود.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

تست استقامتی سطح مقاومت ۱.۲۷۵۰، شکست سطح هیجانی ۱.۲۷۰۰ را به دنبال داشت. تحکیم یابی آتی نرخ گذاری ها بر فراز این سطح هیجانی، رشد مابعد پوند تا سطوح ۱.۲۵۷۰ و حتی ۱.۲۴۸۰ را نیز،‌ به دنبال خواهد داشت. تا قبل از شکست سطح پشتیبانی ۱.۲۷۵۰، می توان با ادامه یابی گرایش صعودی نرخ گذاری ها رو به رو بود.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

نرخ گذاری ها در حال نوسان سازی در چهارچوب کانال افقی ۱۰۸.۴۵-۱۰۷.۸۰ نموداری می باشند. شکست آتی این دو سطح گرایش آتی نرخ گذاری ها را مشخص خواهد نمود.