• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های نرخی به تاریخ ۲۸.۰۵.۲۰۱۹

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

نرخ گذاری ها پس از تست استقامتی سطح ۹۷.۶۰ انعکاس یافتند. در صورت تحکیم یابی نرخ گذاری ها می توان با ادامه یابی رشد نرخی دلار تا سطح ۹۷.۷۵ نیز، مواجه شد. شکست این سطح امکان تست استقامتی مابعد سطوح ۹۸.۰۰ و حتی ۹۸.۲۰ را هم امکان پذیر می نماید. مثبت رقم خوردن آمار امروز ایالات متحده بر احتمال چنین تحکیمات نرخی خواهد افزود.

شکست آتی سطح پشتیبانی ۹۷.۵۵ می تواند با افت مابعد نرخ گذاری ها تا سطوح ۹۷.۴۰ و حتی ۹۷.۲۵ نیز،‌ همراه گردد.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

شکست آتی سطح ۱.۱۱۸۰ بر احتمال ادامه یابی گرایش صعودی تا سطوح ۱.۱۱۲۰ و حتی ۱.۱۱۰۰ نیز، می افزاید. اما در صورت تقویت یابی دلار می توان با افت دوباره ی نرخ گذاری ها تا سطح ۱.۱۰۰۰،‌ برخورد نمود. تنها درصورت تحکیم یابی یورو بر فراز سطح ۱.۱۲۰۰ می توان با رشد مابعد این جفت ارزی تا سطح ۱.۱۲۶۰ نموداری مواجه شد.

خالی بودن تقویم اقتصادی امروز اروپا، افت نرخ نوسانات ارزی را به دنبال خواهد داشت. عامل اصلی افزایش ناگهانی نرخ نوسانات ارزی یورو - دلار، ‌سخنرانی های غیر منتظره ی سران بانک مرکزی و رزرو این دو کشور، به حساب می آید.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

نرخ نوسانات ارزی فشرده شده و نرخ گذاری ها پایین تر از سطح ۱.۲۷۰۰ استقرار دارند. و تا قبل از تحکیم یابی دوباره ی نرخ گذاری ها بر فراز این سطح، با ادامه یابی افت کلی پوند رو به رو خواهیم شد. در صورت شکست سطح پشتیبانی ۱.۲۶۵۰ می توانیم با افول مابعد نرخ گذاری ها ی این جفت ارزی تا سطوح ۱.۲۶۰۰ و حتی ۱.۲۵۰۰ نیز مواجه شویم.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

افت نرخ گذاری ها تا سطح ۱۰۹.۱۰ می تواند با انعکاس آتی گرایش نرخی از کف بازار همراه گردد. تنها درصورت شکست این سطح می توان با ادامه یابی افت نرخی دلار تا سطوح ۱۰۸.۵۰ و حتی ۱۰۹.۸۰ برخورد نمود.

تحکیمات ارزی دلار رشد نرخی این جفت ارزی را، به دنبال دارد. از سویی دیگر چالش تجاری فعلی آمریکا با چین نیز، ابهام شرایط بازار را بالا برده و باعت افزایش سطح تقاضای دارایی های محافظتی همچون ین، می گردد.