• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های نرخی به تاریخ ۱۳.۰۵.۲۰۱۹

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

نبرد تجاری ایالات متحده با چین جدی تر شده و بروز چنین امری بر احتمال افت آتی دلار در میان مدت نیز می افزاید. شکست آتی بازه ی پشتیبانی ۹۷.۰۵-۹۶.۸۵ بر احتمال سقوط بیشتر نرخ دلار خواهد افزود.

با در نظر گیری تهی بودن پیش زمینه ی خبری امروز آمریکا و اروپا، با احتمال افت نرخ نوسانات ارزی دلار نیز رو به رو هستیم.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

عامل اصلی ادامه یابی رشد آتی یورو، شکست سطح مقاومت ۱.۱۲۶۰ به شمار می رود. و با توجه به تهی بودن پیش زمینه ی خبری امروز بازار، با احتمال افت نرخ نوسانات این جفت ارزی نیز رو به رو می باشیم. تحکیمات آتی یورو می تواند تا سطح ۱.۱۳۲۵ نموداری ادامه یابد. چنین افزایشی می تواند شکست سطح مقاومت ۱.۱۲۱۰ را نیز، ‌امکان پذیر نماید.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

همواره با فشردگی نوسانات ارزی در چهارچوب کانال افقی ۱.۳۰۴۰-۱.۲۹۷۰ رو به رو می باشیم. در صورت شکست آتی سطح مقاومت ۱.۳۰۴۰، با تحکیمات ارزی مابعد پوند، تا سطوح ۱.۳۰۷۵ و حتی ۱.۳۱۲۵ نیز، برخورد خواهیم نمود. افت نرخی پوند تا سطوح ۱.۲۹۰۰ و ۱.۲۸۵۶ نیز، به شکست پشتیبانی موضعی ۱.۲۹۷۰ بستگی خواهد داشت.

گرایش آتی نرخ گذاری ها ی این جفت ارزی به چگونگی تحرکات نرخی دلار بستگی دارد.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

نرخ گذاری ها فعلا در چهارچوب کانال افقی ۱۱۰.۰۵-۱۰۹.۵۰ نموداری سیر می نمایند. شکست آتی سطح مقاومت ۱۱۰.۰۵ نموداری، تحکیمات نرخی دلار تا سطوح ۱۱۱.۰۰-۱۱۰.۸۰ را به دنبال خواهد داشت. شکست آتی سطح پشتیبانی ۱۰۹.۵۰ نموداری، سقوط آتی نرخ گذاری ها را به دنبال خواهد داشت.