• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسانات نرخی به تاریخ ۱۵.۰۴.۲۰۱۹

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

سطح تقاضای دلار در حال افول بوده و تست فعلی بازه ی مقاومت ۹۶.۵۰-۹۶.۴۰ با افول آتی شاخص دلار همراه خواهد گردید. به دلیل فقدان پیش زمینه ی خبری امروز جلسات معاملاتی آمریکا، با کاهش یابی نرخ نوسانات ارزی دلار نیز، رو به رو خواهیم شد. افول آتی دلار می تواند تا سطح ۹۶.۱۵ و حتی ۹۵.۹۵ نیز ادامه یابد. و شکست مابعد این سطوح با افت مابعد نرخ این شاخص تا سطح ۹۵.۲۵ نیز، همراه خواهد گردید. تنها عامل از سر گیری رشد نرخی دلار، تحکیم یابی این واحد ارزی بر فراز سطح ۹۷.۰۵ به شمار می رود.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

شکست آتی سطح مقاومت ۱.۱۳۲۵ با رشد مابعد یورو تا سطوح ۱.۱۴۰۰ و حتی ۱.۱۴۵۰ نیز، همراه خواهد گردید. اما تا قبل از شکست پشتیبانی ۱.۱۲۹۰، سناریوی افزایشی به تعویق خواهد افتاد.

از نظر کلی با توجه به کاهش یابی سطح تقاضای دلار در نمودار های مقیاس بالا، با احتمال رشد بلند مدت نرخ گذاری های این جفت ارزی، برخورد خواهیم نمود. تنها در صورت شکست پشتیبانی ۱.۱۱۸۰ می توان با سقوط دوباره ی یورو مواجه شد.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

نرخ نوسانات ارزی فشرده شده چرا که با افت هم زمان پوند و دلار رو به رو می باشیم. افت آتی نرخ گذاری ها از مقاومت ۱.۳۱۲۰ می تواند با شکست مابعد سطوح ۱.۳۰۵۰ و حتی ۱.۲۹۷۰ نیز، همراه گردد.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

با وجود تضعیف نرخی دلار با افزایش شدید سطح تقاضای این جفت ارزی مواجه می باشیم. ادامه یابی این افزایش نرخی نیز،‌ به تضعیف آتی نرخ گذاری های دلار - ین بستگی خواهد داشت. در صورت تقویت آتی فروشندگان دلار نرخ گذاری های این جفت ارزی  به هر حال سقوط خواهند نمود.