• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسانات نرخی به تاریخ ۲۸.۰۳.۲۰۱۹

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

افت ۰.۸ درصدی سرعت رشد حجم تولیدات ناخالص داخلی ۳ ماه چهارم سال ۲۰۱۸ ایالات متحده از مرز ٪۳.۴ تا ٪۲.۶، سطح تقاضای دلار را کاهش داد. علاوه بر این، تثبیت یابی نظریه ی متخصصین در رابطه با کاهش ۰.۲ درصدی سطح داده های در پیش روی این شاخص نیز، بر احتمال افت به زود دلار می افزاید.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

نرخ گذاری ها در چهارچوب کانال افقی ۱.۱۲۵۰-۱.۱۲۴۰ نموداری سیر می نمایند. با توجه به افت قوه ی خریداران یورو فعلا با احتمال ادامه یابی این گرایش افقی مواجه می باشیم. شکست مرز پایینی این کانال افقی با افت مابعد یورو تا سطح پشتیبانی ۱.۱۱۸۰ همراه خواهد گردید. تنها عامل توقف یابی گرایش نزولی این جفت ارزی - تحکیم یابی بر فراز سطح ۱.۱۲۹۰ به شمار می رود.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

نرخ گذاری ها هنوز در چهارچوب کانال افقی ۱.۳۲۳۵-۱.۳۱۶۰ سیر می نمایند. در نمودار H1 با تقویت یابی فروشندگان مواجه می باشیم. با این حال، منفی رقم خوردن آمار امروز ایالات متحده - از افت آتی نرخ گذاری های این جفت ارزی جلوگیری خواهد نمود.

یکی از دیگر عوامل افزایش نرخ نوسانات این جفت ارزی، دشوار شدن شرایط برکسیت به شمار می رود.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

انعکاس اخیر گرایش صعودی از مقاومت ۱۱۰.۸۰، به شکست آتی پشتیبانی ۱۱۰.۳۰ خواهد انجامید. چنین امری بر احتمال افت میان مدت دلار خواهد افزود. تضعیف بیشتر نرخ دلار - افت ارزی USD/JPY تا سطح ۱۰۹.۷۵ را به دنبال خواهد داشت.