• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های ارزی به تاریخ ۱۹.۰۳.۲۰۱۹

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

همواره با انعکاس یابی گرایش افزایشی دلار، از بازه ی مقاومتی ۹۵.۸۱-۹۵.۷۶ رو به رو شده ایم. علاوه بر این، فشردگی نوساناتی شاخص دلار، منجر به شکل گیری الگوی گرایشی «مثلث نزولی» گردیده که احتمال افت آتی این واحد ارزی را در آینده افزایش می دهد.

فقدان پیش زمینه ی خبری جلسات معاملاتی امروز آمریکا، افت نرخ نوسانات ارزی دلار را به همراه خواهد داشت. اما رای گیری امروز پارلمان بریتانیا، بر احتمال افزایش به زود نرخ نوسانات این واحد ارزی، در طی اجرای جلسات معاملاتی اروپا خواهد افزود.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

اصابت اخیرنرخ گذاری ها با مرز بالایی کانال گرایشی (صعودی)، افت سطح تقاضای یورو را به دنبال داشته. علاوه بر این، احتمال منفی رقم خوردن آمار امروز شاخص های کسب و کار دانشکده ی ZEW آلمان نیز، افول نرخی یورو - دلار را، به همراه خواهد داشت. همراه با عرضه یابی آمار مربوطه، با افزایش نرخ نوسانات این جفت ارزی برخورد خواهیم نمود.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

ادامه یابی نوسانات در چهارچوب کانال افقی ۱.۳۳۰۰-۱.۳۲۱۵، شرایط گرایشی این جفت ارزی را مبهم نموده و تنها عامل از سرگیری دوباره ی رشد ارزی پوند - شکست سطح مقاومت ۱.۳۲۰۰ به شمار می آید. چرا که شکست این مقاومت هیجانی دستیابی مابعد نرخ گذاری ها به سطح ۱.۳۳۱۵ نموداری را نیز، مهیا خواهد نمود.

به منظور اجرای معاملات بهینه، به محتوای بیانیه های امروز ترزا می، در رابطه با تغییرات شرایط آتی سیاست خارجی بریتانیا، توجه نمایید.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

هم اکنون با افت سطح تقاضای دلار و کاهش یابی نرخ گذاری ها پایین تر از مقاومت ۱۱۱.۴۰، مواجه می باشیم. اما به دلیل ابهام شرایط گرایشی و ممکن بودن اتمام یابی به زود، اما «موقت» پتانسیل کاهشی و افزایش یابی نرخ گذاری ها تا سطح مقاومت ۱۱۲.۶۰، فعلا از بازگشایی معاملات فروش این جفت ارزی اجتناب می ورزیم.  تنها پس از شکست سطح پشتیبانی ۱۱۰.۸۰ می توان به بازگشایی معاملات فروش دلار و خرید ین پرداخت. چرا که شکسته شدن این سطح پشتیبانی، بر احتمال افول مابعد نرخ دلار - ین، تا سطح ۱۰۸.۹۰ نموداری نیز،‌ خواهد افزود.