• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های ارزی به تاریخ ۲۵.۰۲.۲۰۱۹

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

نرخ گذاری های دلار در چهارچوب کانال افقی ۹۶.۴۸-۹۶.۲۰ نموداری استقرار داشته اند و همراه با شکست به زود سطح پشتیبانی ۹۶.۵۰، می توان با تست مابعد کف این کانال افقی، به موازات سطح ۹۶.۱۰، همراه گردد. تنها در صورت تحکیم یابی نرخ گذاری ها بر فراز سطح ۹۷.۵۰ نموداری، می توان با ادامه یابی رشد نرخی دلار، تا سطوح ۹۶.۷۵ و حتی ۹۷.۰۵ نموداری نیز، مواجه شد. فقدان پیش زمینه ی خبری امروز آمریکا، کاهش نرخ نوسانات ارزی دلار را به همراه خواهد داشت.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

نرخ گذاری ها هنوز در چهارچوب کانال افقی ۱.۱۳۶۵-۱.۱۳۲۵ نموداری سیر می نمایند. شکست بازه ی پشتیبانی ۱.۱۳۲۵-۱.۱۳۲۰ نموداری، افت مابعد نرخ گذاری ها تا سطوح ۱.۱۲۷۰-۱.۱۲۵۰ نموداری را نیز، به دنبال خواهد داشت. تا قبل از شکل گیری چنین افتی با احتمال ادامه یابی افزایش موقت یورو نیز،‌ رو به رو خواهیم.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

شکست بازه ی پشتیبانی ۱.۳۰۱۰-۱.۳۰۰۰ فشردگی مابعد نرخ نوسانات این جفت ارزی، در چهارچوب کانال افقی ۱.۳۰۹۰-۱.۳۰۱۰ نموداری را به دنبال داشت. تنها در صورت تحکیم یابی نرخ گذاری ها بر فراز سطح ۱.۳۰۹۰ نموداری، می توان با ادامه یابی رشد نرخی پوند تا سطوح ۱.۳۱۳۰-۱.۳۲۰۰ نموداری نیز، مواجه شد.  همراه با شکست آتی پشتیبانی ۱.۳۰۰۰ می توان با شدت گیری گرایش نزولی نرخ گذاری ها تا سطوح ۱.۲۹۲۰-۱.۲۹۰۰ و حتی ۱.۲۸۴۰-۱.۲۸۳۰ نموداری مواجه شد. با توجه به فشردگی کلی نرخ گذاری ها در چهارچوب کانال افقی ۱.۳۰۹۰-۱.۳۰۱۰، از احتمال افزایش بلند مدت نرخ گذاری ها کاسته شده.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

نرخ گذاری ها در چهارچوب کانال افقی ۱۱۰.۹۰-۱۱۰.۴۵ نموداری سیر می نمایند. فشردگی نرخی دلار - ین بر احتمال بروز جهش نرخی به زود این جفت ارزی می افزاید. تا قبل از شکست سطح پشتیبانی ۱۱۰.۳۰ نموداری می توان با ادامه یابی افزایش فعلی نرخ گذاری ها رو به رو بود.