• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های نرخی به تاریخ ۲۱.۰۲.۲۰۱۹

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

با وجود اطمینان چند تن از اعضای گروه FOMC در مورد افزایش نرخ بهره ی سیستم ذخایر فدرال، با عدم افزایش آتی نرخ این شاخص رو به رو می باشیم و همین امر نیز واحد ارزی دلار را تحت فشار قرار داد.

منفی رقم خوردن آمار امروز اتحادیه ی اروپا، می تواند شکست دوباره ی مقاومت ۹۶.۴۰ نموداری را به دنبال داشته باشد. اما افزایش شاخص های اقتصادی امروز اروپا نرخ گذاری های دلار را تحت فشار قرار خواهند داد.

یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

شکست کاذب بازه ی مقاومت ۱.۱۳۶۰-۱.۱۳۴۰ نموداری، با افت دوباره ی نرخ نوسانات ارزی همراه گردید. عدم کاهش یابی سطح تقاضای یورو از افول شدید نرخ گذاری های این جفت ارزی جلوگیری نموده است. تنها در صورت تحکیم یابی نرخ گذاری ها بر فراز سطح ۱.۱۳۵۰ نموداری، می توان با ادامه یابی افزایش نرخی یورو تا سطوح ۱.۱۴۰۰ و حتی ۱.۱۴۴۰ نیز، برخورد نمود. و بازگشایی فعالانه ی معاملات فروش این جفت ارزی بعد از شکست سطح پشتیبانی ۱.۳۰۰۰ نموداری امکان پذیر جلوه خواهد نمود. شکست این سطح می تواند افول نرخی یورو - دلار، تا سطوح ۱.۱۲۵۰ و حتی ۱.۱۱۲۰ نموداری را، به همراه داشته باشد.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

تست استقامتی سطح مقاومت ۱.۳۱۰۰ با کاهش یابی سطح تقاضای پوند همراه گردیده. اما از سر گیری افت نرخی این جفت ارزی تنها بعد از شکست بازه ی پشتیبانی ۱.۳۰۱۰-۱.۳۰۰۰ امکان پذیر به نظر خواهد رسید. افت آتی دلار می تواند تحکیمات کلی نرخ گذاری های این جفت ارزی را به همراه داشته باشد. تحکیمات آتی پوند می تواند تا سطوح ۱.۳۰۳۵-۱.۳۲۰۰ نموداری، ادامه یابد. به دلیل فقدان پیش زمینه ی خبری امروز بریتانیا، می توان با کاهش یابی نرخ نوسانات این جفت ارزی نیز، برخورد نمود.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

نرخ گذاری ها هنوز در چهارچوب کانال افقی سیر می نمایند. تنها در صورت شکست سطح پشتیبانی ۱۱۰.۳۰ نموداری، می توان با از سر گیری افت نرخی دلار مواجه شد. اما تا قبل از بروز چنین افتی، با احتمال ادامه یابی تحکیمات نرخی این جفت ارزی تا سطح ۱۱۱.۴۰ نموداری مواجه می باشیم.