• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های نرخی به تاریخ ۱۵.۰۲.۲۰۱۹

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

کاهش سطح تقاضای دلار بر فراز بازه ی نرخی ۹۷.۰۰-۹۶.۹۰ نموداری از افزایش بیشتر نرخ گذاری های این واحد ارزی جلوگیری نموده. اما همواره با تحکیم یابی نرخ گذاری ها بر فراز سطح ۹۶.۷۵ نموداری نیز، مواجه می باشیم. تنها عامل تشخیص آتی تحرکات نرخی دلار، خروج نرخ گذاری ها از چهارچوب کانال افقی ۹۷.۰۰-۹۶.۷۵ نموداری به شمار می رود. از نظر کلی با ادامه یابی رشد طولانی مدت نرخ دلار رو به رو هستیم. اما فقدان پیش زمینه خبری امروز آمریکا نرخ نوسانات ارزی دلار را کاهش خواهد داد. در صورت افزایش آتی نرخ دلار می توان با تضعیف یابی نرخ ارز های اروپایی برخورد نمود.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

تلاش های اخیر نرخ گذاری ها به منظور افزایش نرخ گذاری ها، سطح تقاضای یورو را بالا برده چرا که نرخ گذاری ها از سطح هیجانی و تکنیکی ۱.۱۳۰۰ نموداری انعکاس نموده اند. همواره با احتمال ادامه یابی افت نرخی یورو تا سطح پشتیبانی ۱.۱۲۱۵ نموداری رو به رو می باشیم. تنها عامل از سر گیری افزایش دوباره ی نرخ گذاری های یورو، تحکیم یابی این جفت ارزی بر فراز سطح ۱.۱۳۰۰ نموداری به شمار می رود.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

شکست دوباره ی ترزا می در طی رای گیری اخیر پارلمان بریتانیا به منظور تصویب عهد نامه ی برکسیت با اتحادیه ی اروپا، نرخ گذاری های پوند را تحت فشار قرار داد. ادامه یابی چنین روندی می تواند با خودداری اروپا از پیشنهادات آتی اش بی انجامد و منجر به خروج نه چندان خوشایند بریتانیا از اتحادیه ی اروپا گردد. بروز چنین امری نرخ گذاری های پوند را تحت فشار خواهد داد.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

افزایش ابهام بازار تحکیمات ارزی ین را به دنبال داشته و همین امر نیز دلیل اصلی افت نرخی این جفت ارزی به شمار می رود. شکست پشتیبانی ۱۱۰.۳۰ نموداری، به موازات تضعیف یابی دلار می تواند قوه ی فروشندگان این جفت ارزی را تقویت نماید. در غیر این صورت قوه ی فروشندگان دلار کاهش خواهد رفت.