• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های ارزی به تاریخ ۱۱.۰۲.۲۰۱۹

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

نرخ نوسانات ارزی کاهش یافته و همواره با احتمال شکل گیری جهش نرخی به زود این واحد ارزی رو به رو می باشیم. تست آتی بازه ی مقاومت ۹۶.۶۰-۹۶.۵۰ نموداری می تواند با افت موقت نرخ گذاری ها همراه گردد. تنها عامل ادامه یابی افزایش فعلی نرخ گذاری ها، تحکیم یابی نرخ گذاری ها بر فراز این بازه ی نرخی به شمار می رود. در صورت شکست بازه ی پشتیبانی ۹۶.۱۰-۹۶.۱۵ نموداری می توان با ادامه یابی افت موقت نرخ دلار تا سطح ۹۵.۸۰ و حتی بازه ی نموداری ۹۵.۶۵-۹۵.۵۵ نموداری نیز، مواجه شد.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

همراه با تست استقامتی سطح مقاومت ۱.۱۳۴۵ نموداری با کاهش یابی سطح تقاضای یورو برخورد نمودیم. اما تا قبل از تحکیم یابی نرخ گذاری ها بر فراز بازه ی مقاومت ۱.۱۳۵۰-۱.۱۳۴۵ نموداری، می توان با ادامه یابی افت کلی نرخ یورو، تا پشتیبانی ۱.۱۳۰۰ نموداری برخورد نمود. در این بین می بایست به احتمال انعکاس یابی گرایش نرخ این جفت ارزی در پی برخورد با بازه ی پشتیبانی ۱.۱۳۱۰-۱.۱۲۷۰ نموداری، مواجه شد. به همین دلیل نیز، همراه با ادامه یابی افت کلی نرخ یورو می توان با تقویت یابی بیشتر خریداران این جفت ارزی برخورد نمود.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

نرخ گذاری ها در چهارچوب کانالی افقی سیر می نمایند. کاهش ٪۰.۳ نرخ شاخص تغییرات حجم تولیدات ناخالص داخلی و تغییرات حجم تولیدات صنعتی  تا سطح ٪۰.۳، به موازات کاهش مقیاس سالانه ی این دو شاخص به میزان ٪۰.۱ و تا سطح ٪۱.۴ - نرخ گذاری های پوند را تحت فشار قرار خواهد داد. علاوه بر این در صورت افزایش نرخ این دو شاخص می توان با تحکیمات نرخی پوند، برخورد نمود. نزدیک ترین سطوح پشتیبانی شامل بازه ی ۱.۲۸۴۰-۱.۲۸۳۰ نموداری می باشد.

 جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

نرخ گذاری ها هنوز در چهارچوب کانال افقی ۱۱۰.۰۰-۱۰۹.۶۰ نموداری سیر می نمایند. چنین امری مبنی بر ابهام شرایط فعلی بازار بوده و در صورت شکست سطح مقاومت ۱۱۰.۰۰ نموداری می توان با ادامه یابی افزایش نرخی دلار،‌ تا سطوح ۱۱۰.۸۰ و حتی ۱۱۱.۴۰ نموداری نیز، برخورد نمود. تنها در صورت شکست سطح پشتیبانی ۱۰۹.۶۰ نموداری می توان با از سر گیری افول موقت نرخ گذاری های این جفت ارزی مواجه شد.