• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های نرخی به تاریخ ۰۷.۰۲.۲۰۱۹

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

افت نرخی یورو، تحکیمات ارزی دلار را، به دنبال داشته و همواره با احتمال ادامه یابی گرایش صعودی نرخ شاخص دلار، تا سطح ۹۶.۳۰ نموداری نیز، رو به رو می باشیم. با وجود اینکه، افزایش کلی نرخ گذاری ها می تواند تا سطوح مقاومت ۹۶.۶۰-۹۶.۵۰ نیز، ادامه یابد. اما دست یابی آتی نرخ دلار به این بازه ی نرخی، بدون بروز کاهش های تصحیحاتی (موقت)، امکان پذیر جلوه نمی نماید.

مهم ترین آمار این روز معاملاتی، تنظیمات سیاست گذاری های مالی و وامی بانک انگلستان، به علاوه ی بیانیه های مابعد رواسای این بانک در رابطه با تغییرات آتی نرخ بهره، به شمار می روند. احتمال عدم افزایش آتی نرخ بهره ی بانک انگلستان همواره موجود بوده و می تواند تضعیف نرخی پوند و همچنین تحکیمات ارزی دلار را نیز، ‌به دنبال داشته باشد.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

به موازات نزدیکی بیشتر نرخ گذاری ها به بازه ی پشتیبانی ۱.۱۳۵۰-۱.۱۳۴۵ نموداری، با کاهش یابی قوه ی تجاری فروشندگان یورو رو به رو گردیده ایم. از نظر کلی، افت نرخی یورو باید تا سطوح پشتیبانی ۱.۱۳۰۰-۱.۱۲۹۰ نموداری ادامه یابد، اما در این بین احتمال شکل گیری افزایش تصحیحاتی (موقت) نرخ گذاری ها، تا سطوح مقاومت ۱.۱۳۶۵ و حتی ۱.۱۴۰۰ نموداری نیز، موجود می باشد.  حتی در صورت بروز چنین تحکیمات نرخی، باز هم با احتمال ادامه یابی گرایش نزولی (کلی) ‌نرخ یورو،‌ رو به رو خواهیم بود.

به دلیل اتمام موقت ظرفیت نزولی نرخ گذاری ها، فعلا از بازگشایی معاملات فروش یورو اجتناب می ورزیم.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

شکست سطح پشتیبانی ۱.۲۹۲۵ نموداری، قوه ی تجاری فروشندگان پوند را، تقویت نموده و می تواند شکست مابعد سطح ۱.۲۸۹۰  و حتی ۱.۲۸۳۰ نموداری را نیز، در پی داشته باشد. افت کلی نرخ گذاری ها می تواند تا سطح ۱.۲۷۰۰ نموداری همراه گردد. همراه با هموار تر شدن شرایط سیاست گذاری های مالی و وامی بریتانیا، می توان با شکل گیری چنین سناریوی گرایشی مواجه شد.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

تحکیمات نرخی دلار، نرخ گذاری های این جفت ارزی را ارتقا داده، اما هم اکنون با کاهش یابی موقت سطح تقاضای دلار و تضعیف قوه ی خریداران این جفت ارزی نیز، رو به رو هستیم. چرا که ابهام شرایط اقتصاد جهانی، سطح تقاضای ین را بالا برده است. وخیم تر شدن شرایط تجاری ایالات متحده با چین و اروپا، می تواند با افزایش یابی آتی نرخ ین و افول دوباره ی نرخ گذاری های این جفت ارزی در آینده، همراه گردد. تنها در صورت شکست سطح مقاومت ۱۱۰.۰۰ نموداری می توان با ادامه یابی افزایش نرخی این جفت ارزی تا سطوح ۱۱۰.۳۰، ۱۱۰.۸۰ و حتی ۱۱۱.۴۰ نیز، مواجه شد.