• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های نرخی به تاریخ ۳۰.۰۱.۲۰۱۹

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

نرخ گذاری ها هنوز در چهارچوب کانال افقی ۹۵.۵۰-۹۵.۲۷ نموداری، سیر می نمایند. چنین امری مبنی بر ابهام شرایط گرایشی بازار می باشد. تحکیم یابی نرخ گذاری ها بر فراز سطح ۹۵.۵۰ نموداری، می تواند با تحکیمات مابعد نرخ گذاری ها تا سطوح ۹۵.۸۰ و حتی ۹۶.۰۰ نموداری نیز، همراه گردد. منفی رقم خوردن آمار امروز ایالات متحده در رابطه با تغییرات حجم تولیدات ناخالص داخلی سه ماه چهارم سال ۲۰۱۸ ایالات متحده، نرخ گذاری های دلار را تحت فشار قرار خواهد داد. چرا که همواره با احتمال افت نرخ این شاخص از سطح ٪۳.۴ تا ٪۲.۶ نموداری نیز، رو به رو می باشیم. علاوه بر این عدم افزایش یابی به زود نرخ بهره ی سیستم ذخایر فدرال نیز، یکی از دیگر عوامل ادامه یابی افت کلی دلار به شمار می رود. اما همراه با عرضه یابی گزارش مربوط به محتوای بیانیه ی الحاقی مابعد نشست مورد نظر، افزایش نرخ نوسانات ارزی دلار را، به دنبال خواند داشت. در این بین با احتمال ناهموار شدن شرایط وام دهی و سخت تر شدن سیاست گذاری های مالی سیستم ذخایر فدرال نیز، مواجه می باشیم.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

به دلیل فقدان پیش زمینه ی خبری امروز اروپا می توان با کاهش یابی نرخ نوسانات این جفت ارزی رو به رو شد. به همین دلیل نیز تنها در پی اتمام یابی روز کاری بانک های اروپا، می توان با افزایش سطح فعالیت های معاملاتی یورو، برخورد نمود. عامل ادامه یابی رشد فعلی نرخ گذاری های این جفت ارزی، تضعیف یابی دلار ایالات متحده به شمار می رود. تنها در صورت شکست پشتیبانی ۱.۱۴۰۰ نموداری می توان با از سر گیری افول نرخی دوباره ی یورو، مواجه شد.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

نتیجه ی رای گیری پارلمان بریتانیا در رابطه با موافقت نامه ی نهایی برکسیت، منفی رقم خورد و همن امر نیز نرخ گذاری های پوند را، تحت فشار قرار داد. ادامه یابی افت فعلی نرخ گذاری ها به تحکیمات تقریبا بعید دلار، بستگی خواهد داشت. اما بازگشایی معاملات خرید پوند را نیز، تا قبل از شکست مقاومت ۱.۳۱۰۰ نموداری متوقف می نماییم. چرا که تا قبل از بروز چنین افزایشی می توان با افول تصحیحاتی نرخ گذاری ها تا سطوح ۱.۳۰۲۵-۱.۳۰۱۵ نموداری نیز، برخورد نمود.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

نرخ گذاری ها در چهارچوب کانال افقی ۱۰۹.۵۰-۱۰۹.۱۰ نموداری سیر می نمایند. این امر مبنی بر ابهام شرایط گرایشی نرخ گذاری ها بوده. افزایش یابی بیشتر نرخ گذاری ها در آینده ی نزدیک بعید به نظر می رسد. در صورت شکسته شدن بازه ی نرخی ۱۰۹.۰۰-۱۰۹.۱۰ نموداری، افول نرخی دلار شدت خواهد یافت.