• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسانات نرخی به تاریخ ۲۵.۰۱.۲۰۱۹

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

نرخ گذاری ها برفراز سطح ۹۶.۰۰ نموداری استحکام یافته اند. این سطح می تواند از افول آتی نرخ گذاری ها جلوگیری نماید. با توجه به فقدان پیش زمینه ی خبری امروز، می توان با کاهش یابی نرخ نوسانات ارزی دلار نیز، رو به رو شد. به همین دلیل با احتمال افت تصحیحاتی (موقت) نرخ این دارایی نیز، رو به رو هستیم. افزایش کلی نرخ گذاری ها می تواند تا سطوح ۹۶.۳۰ و حتی ۹۶.۵۰ نموداری نیز، ادامه یابد.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

نرخ گذاری ها بر سطح پشتیبانی ۱.۱۳۰۰ نموداری استحکام یافته اند. شکست این سطح می تواند افول مابعد نرخ یورو، تا سطح ۱.۱۲۷۰ را نیز، می تواند به همراه داشته باشد. در پی عرضه یابی آمار امروز شاخص شرایط جاری اقتصاد، کسب و کار و همچنین انتظارات اقتصادی IFO آلمان، می توان با تضعیف ارزی یورو نیز، مواجه شد. چرا که نظریه ی متخصصین، مبنی بر افت به زود نرخ این چند شاخص می باشد. به همین دلیل، هنوز با احتمال ادامه یابی افول نرخ گذاری های یورو، تا سطح ۱.۱۲۷۰ نموداری، رو به رو می باشیم.

 جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

عدم تمدید برنامه ی جدید برکسیت به دست ترزا می، از سوی اتحادیه ی  اروپا تحکیمات ارزی پوند را،‌ به دنبال داشت. در این بین، با احتمال تصحیحاتی (موقت) بودن این گونه از افزایش های نرخی نیز رو به رو می باشیم. چرا که با احتمال تعویق یابی برکسیت، دیر تر از ۳۱ مارچ نیز، مواجه هستیم.

با توجه به فقدان سیگنال تجاری معتبر، فعلا از بازگشایی معاملات این جفت ارزی، پرهیز می نماییم.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

نرخ نوسانات ارزی در چهارچوب کانال افقی ۱۰۹.۸۵-۱۰۹.۳۰ نموداری فشرده شده اند وتنها در صورت شکست مرز بالایی این کانال، می توان با ادامه یابی افزایش نرخ گذاری ها تا سطوح ۱۱۰.۳۰-۱۱۰.۲۰،‌ برخورد نمود. این افزایش در آینده می تواند تا سطح ۱۱۱.۳۰ نیز ادامه یابد. اما در صورت شکست آتی سطح پشتیبانی ۱۰۹.۳۰ نموداری، با توقف یابی این افزایش نرخی مواجه خواهیم شد.