• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های نرخی به تاریخ ۲۳.۰۱.۲۰۱۹

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

سطح پشتیبانی ۹۶.۰۰ نموداری شکسته شد. و هم اکنون با تحکیم یابی نرخ گذاری ها بر فراز بازه ی ۹۵.۸۵-۹۵.۷۵ نموداری نیز، رو به رو می باشیم. تا قبل از شکست بازه ی مربوطه می توان با ادامه یابی گرایش افزایشی نرخ دلار رو به رو بود. ادامه یابی رشد آتی نرخ گذاری ها تا سطوح ۹۶.۳۰ و حتی ۹۶.۶۰-۹۶.۵۰ نیز امکان پذیر، جلوه می نماید. اما شکست بازه ی پشتیبانی ۹۵.۸۵-۹۵.۷۵ نموداری، گرایش نزولی را تا سطوح ۹۵.۶۰ و حتی بازه ی ۹۵.۵۰-۹۵.۴۵ نموداری نیز، ترویج خواهد بخشید.

علاوه بر این فعلا با فشردگی نرخ نوسانات نیز، رو به رو هستیم. اما گرایش کلی نرخ گذاری ها هنوزافزایشی می باشد.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

نرخ گذاری ها در حال تست استقامتی مقاومت ۱.۱۳۷۵ نموداری می باشند. همراه با شکست این سطح، تحکیمات نرخی یورو ادامه خواهد یافت. تا قبل از شکست این سطح می توان با افت آتی نرخ گذاری ها تا سطوح ۱.۱۳۰۵ و حتی ۱.۱۲۷۰ نیز، رو به رو بود.

فقدان پیش زمینه ی خبری امروز ایالات متحده و اروپا، کاهش یابی نرخ نوسانات این جفت ارزی را به دنبال خواهد داشت.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

افت نرخی دلار، تحکیمات ارزی پوند را به دنبال داشت. اما در پی دست یابی نرخ گذاری ها به خط ترند کاهشی، با کاهش یابی سطح تقاضای این جفت ارزی نیز، برخورد نمودیم. تنها در صورت شکست آتی سطح هیجانی ۱.۳۰۰۰ نموداری می توان با ادامه یابی گرایش افزایشی نرخ گذاری ها برخورد نمود. چنین افزایشی می تواند تا سطوح ۱.۳۰۴۰ و حتی ۱.۳۱۶۵ نموداری نیز، ادامه یابد. تا قبل از بروز چنین افزایشی، با ادامه یابی گرایش نزولی رو به رو خواهیم بود. بدین ترتیب، که در پی شکست سطح ۱.۲۸۳۰ نموداری با افت مابعد نرخ گذاری ها تا سطوح ۱.۲۷۱۵-۱.۲۷۰۰ و حتی ۱.۲۶۲۰ نیز، رو به رو خواهیم شد.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

شکست کاذب سطح پشتیبانی ۱۰۹.۳۰ نموداری، افزایش سطح تقاضای دلار را به دنبال داشته و هم اکنون با تست استقامتی سطوح مقاومت ۱۱۰.۳۰-۱۱۰.۱۰ نموداری، مواجه می باشیم. سطح تقاضای دلار بر فراز سطح مقاومت ۱۰۹.۷۰ کاهش یافته و بروز چنین امری، بر احتمال ادامه یابی رشد نرخی دلار - ین، تا سطح ۱۱۱.۴۰ نیز، می افزاید.