• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسانات نرخی به تاریخ ۱۴.۰۱.۲۰۱۹

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

نرخ گذاری ها تا بازه ی مقاومت ۹۵.۲۸-۹۵.۰۸ ارتقا یافتند. در این بین با کاهش یابی سطح تقاضای دلار نیز، رو به رو شدیم. علاوه بر این با فشردگی نرخ گذاری ها مابین سطوح ۹۵.۲۰-۹۵.۱۰ نموداری نیز، رو به رو هستیم. چنین امری بر ابهام شرایط فعلی می افزاید. شکست مرز پایینی کانال افقی یاد شده، با افت مابعد نرخ گذاری ها تا سطوح ۹۴.۹۷ و ۹۴.۸۰ نموداری همراه خواهد گردید. با توجه به فقدان پیش زمینه ی خبری امروز بازار، با احتمال کاهش یابی نرخ نوسانات دلار نیز رو به رو می باشیم. تنها عوامل تغییر گرایش نرخی دلار، تغییرات شرایط ژئوپلیتیک منطقه ، نتایج برکسیت و چالش تجاری آمریکا با چین به شمارمی روند.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

در پی شکست بازه ی پشتیبانی ۱.۱۴۸۵-۱.۱۴۸۰ نموداری، با تضعیف یابی قوه ی فروشندگان برخورد نمودیم. نرخ گذاری ها همواره در چهارچوب کانال افقی ۱.۱۴۸۵-۱.۱۴۵۵ نموداری سیر می نمایند. همین امر نیز بر ابهام شرایط فعلی بازار می افزاید. شکست مرز پایینی این کانال افقی با ادامه یابی افت نرخی یورو - دلار، تا سطوح ۱.۱۴۲۵-۱.۱۴۲۰ نموداری، همراه خواهد گردید. تا قبل از بروزچنین افتی می توان با ادامه یابی رشد فعلی نرخ گذاری ها تا سطح ۱.۱۵۱۵ نموداری، رو به رو بود.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

سطح مقاومت ۱.۲۸۴۰ نموداری همواره شکسته شده است. اما در این بین با کاهش یابی دوباره ی سطح تقاضای پوند نیز، رو به رو می باشیم. شکست آتی سطح پشتیبانی ۱.۲۸۰۰ نموداری، از احتمال شکست به زود مقاومت ۱.۲۸۸۰ نموداری خواهد کاست. در طی اجرای جلسات معاملاتی امروز می توان با کاهش یابی نرخ نوسانات ارزی نیز، مواجه شد. تنها عامل افزایش آتی نرخ این نوسانات، نشریات نتایج برکسیت به شمار می رود.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

نرخ گذاری ها هنوز در چهارچوب کانال افقی ۱۰۹.۰۰-۱۰۷.۴۰ نموداری سیر می نمایند. چنین امری بر ابهام شرایط فعلی بازار می افزاید. تحکیمات نرخی دلار ایالات متحده، تنها در صورت بهبود یابی شرایط فعلی بازار سهام این کشور امکان پذیر بوده و شکست سطح پشتیبانی ۱۰۷.۸۰ نموداری، بر احتمال افت مابعد نرخ گذاری ها تا سطوح ۱۰۷.۴۰ و حتی ۱۰۶.۸۰ نیز، می افزاید.