• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های نرخی به تاریخ ۰۵.۱۲.۲۰۱۸

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

افت نرخی دلار شدتی نیافت، اما پایین تر از سطح مقاومت ۹۷.۲۰ نموداری، با کاهش یابی سطح تقاضای این واحد ارزی مواجه می باشیم. شکست آتی این سطح افزایش مابعد دلار تا سطوح ۹۷.۳۵ و ۹۷.۵۰ نموداری را، به دنبال خواهد داشت. ادامه یابی این روند با فتح بازه ی مقاومتی ۹۸.۵۰-۹۸.۴۰ نموداری نیز، همراه خواهد گردید. این بازه شامل مینیموم می سال ۲۰۱۷ می باشد. تنها در صورت شکست آتی سطح پشتیبانی ۹۶.۲۵ نموداری، می توان با ادامه یابی گرایش نزولی نرخ گذاری ها برخورد نمود.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

بازگشت نرخ گذاری ها بر فراز بازه ی پشتیبانی ۱.۱۳۱۰-۱.۱۳۰۰ نموداری، بر احتمال تکرار یابی دوباره ی مینیموم ۱.۱۲۲۷ نموداری خواهد افزود.  شکست این سط نیز، با فتح مقاومت ۱.۱۲۱۵ نمواداری همراه خواهد گردید.  اما در صورت شکست این پشتیبانی افت نرخی یورو شدت خواهد یافت و می توان با شکست مابعد پشتیبانی ۱.۱۱۲۰ نموداری نیز، برخورد نمود. این سطح به عنوان مینیموم ماه های می و ژوئن سال ۲۰۱۷ به شمار می آید.

در نمودار ۲۴ ساعته با شکل گیری «مثلث متقارن» مواجه می باشیم. همین امر نیز، منبی بر ابهام شرایط فعلی بازار می باشد. گرایش کلی نزولی می باشد.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

سطح پشتیبانی ۱.۲۷۰۰ نموداری شکسته شده است. چنین امری می تواند با ادامه یابی کاهش کوتاه مدت نرخ پوند، همراه گردد. پشتیبانی هدفی شامل سطح ۱.۲۵۹۰ نموداری می باشد. اما تا قبل از شکست این سطح می بایست در انتظار شکست مینیموم ۱.۲۶۳۵ نموداری بنشست. عامل اصلی افت آتی پوند - عدم توافق یابی طرفین نشست برکسیت و کاهش یابی شدید شاخص کسب و کار خدماتی بریتانیا به شمار می آید.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

نرخ نوسانات ارزی کاهش یافته و همواره با احتمال بروز جهش نرخی در چشم اندازی کوتاه مدت نیز، رو به رو هستیم. تحکیمات آتی نرخ گذاری های دلار، می تواند افزایش آتی نرخ این جفت ارزی را، به همراه داشته باشد. تمایلات کلی بازار فعلا خنثی می باشد.