• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های نرخی به تاریخ ۱۴.۱۱.۲۰۱۸

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

در پی بازگشت نرخ گذاری ها از بازه ی مقاومتی ۹۷.۵۰-۹۷.۴۵ نموداری، با افت نرخ دلار تا سطوح ۹۶.۹۰-۹۶.۸۰ مواجه شدیم. در این بین با احتمال افت آتی دلار تا سطوح ۹۶.۵۰-۹۶.۳۰ نموداری نیز، رو به رو هستیم.

با توجه به غنی بودن پیش زمینه ی خبری می توان با افزایش نرخ نوسانات ارزی امروز دلار، برخورد نمود. انتشارات آماری امروز ایالات متحده و بریتانیا در رابطه با تغییرات نرخ تورم این مناطق و تولیدات ناخالص داخلی آلمان، نرخ نوسانات ارزی دلار را افزایش خواهند نمود.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

مقاومت ۱.۱۳۱۰-۱.۱۳۰۰ نموداری همواره شکسته شده. احتمال ادامه یابی افزایش آتی نرخ گذاری ها نیز بسیار امکان پذیر به نظر می رسد.

تنها عامل افت آتی نرخ گذاری ها شکست آتی پشتیبانی ۱.۱۲۵۰ نموداری به شمار می آید.

بازه ی مقاومت ۱.۱۳۷۰-۱.۱۳۱۵ نموداری از قوه ی بالایی برخوردار بوده و تنها عامل شکست این بازه ی نرخی، مثبت رقم خوردن اکثر آمار اروپا، به شمار می آید.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

تضعیف یابی دلار و موافقیت طرفین برکسیت، تحکیمات ارزی پوند را، به دنبال داشته. نرخ نوسانات ارزی افزون بوده و غنی بودن پیش زمینه ی خبری متفاوت امروز، بر ابهام شرایط فعلی بازار افزوده. بهبود یابی شرایط فعلی بریتانیا می تواند با رشد آتی نرخ گذاری های پوند - دلار، تا سطح ۱.۳۰۸۰ نموداری، همراه گردد.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

نرخ گذاری های در چهارچوب بازه ی نرخی ۱۱۴.۱۰-۱۱۳.۶۰ نموداری سیر می نمایند. خروج نرخ گذاری ها از بازه ی نرخی مربوطه، گرایش آتی نرخ دلار - ین را مشخص خواهد نمود. در صورت شکست مرز پایینی این کانال می توان با افت مابعد نرخ گذاری ها، تا سطوح ۱۱۲.۹۰ و حتی ۱۱۲.۵۵ نموداری نیز، برخورد نمود. تا قبل از بروز این افت می توان با افزایش نرخ دلار تا مقاومت ۱۱۴.۵۰ نموداری، برخورد نمود.