• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های نرخی به تاریخ ۰۷.۱۱.۲۰۱۸

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

انتخابات سنای ایالات متحده تاثیری شدید، بر نرخ گذاری های دلار ابراز نموده. چرا که در پی ابلاغ نتایج اولیه ی این انتخابات، به موازات اولین ساعات جلسات معاملاتی آسیا  (EET)، با تغییرات نوسانی شدید این واحد ارزی برخورد نمودیم.

نرخ گذاری ها همواره تا مینیموم هفته ی اخیر معاملات (سطوح پشتیبانی ۹۵.۸۰-۹۵.۷۵ نموداری)، سقوط نموده اند. اما در پی این افت، با افزایش دوباره ی سطح تقاضای این واحد ارزی، مواجه شدیم.

فقدان پیش زمینه ی خبری امروز اروپا، منجر به کاهش یابی نرخ نوسانات ارزی دلار، در طی اجرای جلسات معاملاتی امروز این منطقه، خواهد گردید. اما همراه با بازگشایی جلسات معاملاتی امروز آمریکا و بازگشایی بانک های ایالات متحده، می توان با افزایش دوباره ی نرخ نوسانات دلار، رو به رو شد.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

نرخ گذاری ها مقاومت ۱.۱۴۶۰ نموداری را، تست نموده اند و در حال حاضر نیز، با فشردگی نرخ گذاری های این جفت ارزی در چهارچوب کانال افقی ۱.۱۴۶۰-۱.۱۴۳۵ نموداری، برخورد نمودیم. به همین دلیل نیز، همراه با افت نرخ گذاری ها پایین تر از سطح ۱.۱۴۳۰ نموداری، می توان با تضعیف یابی مابعد خریداران یورو و افت آتی نرخ این جفت ارزی، برخورد نمود. اما تحکیم یابی نرخ گذاری ها بر فراز سطح ۱.۱۴۶۵ نموداری، می تواند افزایش مابعد نرخ گذاری ها، تا سطوح ۱.۱۵۳۵-۱.۱۵۲۰ نموداری را نیز، به دنبال داشته باشد. در حال حاضر عامل اصلی تغییرات آتی نرخ گذاری های یورو - دلار، نتایج انتخابات سنای ایالات متحده، به شمار می آید.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

افت نرخی دلار، با افزایش نرخ گذاری های این جفت ارزی، تا مقاومت ۱.۱۳۴۰ نموداری، همراه گردیده. در این بین با تضعیف یابی خریداران و احتمال افت تصحیحاتی نرخ پوند نیز، مواجه می باشیم. در صورت افت آتی نرخ گذاری ها پایین تر از سطح پشتیبانی ۱.۳۰۸۵ نموداری، می توان با ادامه یابی سقوط نرخ پوند - دلار، تا سطوح ۱.۲۹۸۰، ۱.۲۹۵۵ و حتی ۱.۲۹۰۰ نیز، برخورد نمود. افت آتی نرخ دلار و یا مثبت رقم خوردن نتایج برکسیت، به عنوان عوامل اصلی رشد نرخی آتی پوند، به شمار می آیند.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

تضعیف یابی اخیر دلار، با افت نرخ گذاری های این جفت ارزی، تا پشتیبانی ۱۱۳.۰۰-۱۱۳.۱۰ نموداری، همراه گردیده. عدم تحکیم یابی نرخ گذاری ها بر فراز سطح ۱۱۳.۶۰ نموداری، به عنوان یکی از علایم افت آتی نرخ گذاری های این جفت ارزی، به شمار می آید.

شکسته شدن سطح پشتیبانی ۱۱۳.۰۰، بر احتمال افت مابعد نرخ گذاری ها خواهد افزود. اما در صورت بازگشت نرخ گذاری ها بر فراز بازه ی نرخی ۱۱۳.۶۰-۱۱۳.۵۵ نموداری، می توان با از سر گیری دوباره ی روند افزایشی نرخ این جفت ارزی، مواجه شد.