• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های ارزی به تاریخ ۰۵.۱۱.۲۰۱۸

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

افزایش نرخی دلار تا سطح مقاومت ۹۶.۳۰ نموداری، با کاهش مابعد سطح تقاضای این واحد ارزی همراه گردید و کمبود پیش زمینه ی خبری امروزه ی اروپا و ایالات متحده نیز، کاهش یابی نرخ نوسانات شاخص دلار را، به دنبال خواهد داشت. تغییرات شرایط سیاسی و اقتصادی ایتالیا، نشست برکسیت، شرایط ژوپلیتیک ایالات متحده و نبرد تجاری این کشور با کشور چین، عوامل تاثیر گذار بر تغییرات نرخی دلار ایالات متحده، به شمار می آیند.

تغییرات آتی در هر یک از حوزه های اقتصادی و سیاسی یاد شده، نرخ نوسانات جفت های ارزی دلار را، افزایش خواهند نمود.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

با وجود شکست مقاومت ۱.۱۴۳۵ نموداری، نرخ گذاری ها از سطح ماکسیموم ۱.۱۴۶۰ انعکاس نزولی یافته اند و همواره با تقویت یابی فروشندگان یورو و افت نرخ گذاری ها تا سطح پشتیبانی ۱.۱۳۸۰ نموداری نیز، مواجه می باشیم. منفی رقم خوردن هر یک از آمار اقتصادی اروپا و یا وخیم شدن شرایط سیاسی منطقه، نرخ گذاری های این جفت ارزی را، تحت فشار قرار خواهد نمود.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

نرخ گذاری ها در چهارچوب کانال افقی ۱.۳۰۳۵-۱.۲۹۵۵ نموداری فشرده شده اند. این امر در پی افزایش شدید و اخیرا شکل گرفته ی پوند، به وقوع پیوسته است. تحکیم یابی نرخ گذاری ها بر فراز سطح ۱.۳۰۳۵ نموداری، با ادامه یابی رشد نرخ گذاری های این جفت ارزی، تا سطوح ۱.۳۰۹۰-۱.۳۰۸۰ و حتی ۱.۳۱۴۵-۱.۳۱۳۰ نموداری، همراه خواهد گردید. اما شکست بازه ی پشتیبانی ۱.۲۹۵۰-۱.۲۹۵۵ می تواند افت مابعد نرخ پوند - دلار و دست یابی نرخ گذاری های این جفت ارزی را، تا مینیموم های موضعی نیز، به همراه داشته باشد.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

تحکیم یابی نرخ دلار با افزایش نرخ گذاری های این جفت ارزی تا سطح مقاومت ۱۱۳.۳۰ همراه گردید و تنها در صورت ادامه یابی این روند افزایشی می توان با رشد آتی نرخ گذاری های دلار - ین، رو به رو شد. چنین امری می تواند با رشد مابعد نرخ گذاری ها، تا سطوح ۱۱۴.۰۵-۱۱۳.۸۰ نموداری نیز، همراه گردد.