• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های نرخی به تاریخ ۰۴.۱۲.۲۰۱۸

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

نرخ گذاری ها بر فراز بازه ی پشتیبانی ۹۶.۶۰-۹۶.۵۰ نموداری تحکیم یافته اند. در طی نشست گروه G20 در آرژانتین، رئیس جمهور ایالات متحده «دونالد ترامپ» تعرفه های مالیات وارداتی از چین را به مدت ۹۰ روز لغو نمود. همین امر تحکیمات ارزی یوآن چین به موازات افزایش قیمت نفت را، به دنبال داشت.

شکست یابی بازه ی پشتیبانی یاد شده، می تواند با افت مابعد نرخ گذاری ها تا سطوح ۹۶.۲۵، ۹۵.۹۵ و حتی بازه ی نرخی ۹۵.۵۰-۹۵.۴۵ نموداری نیز، همراه گردد. تنها در صورت تحکیم یابی نرخ دلار بر فراز سطح ۹۷.۲۰ نموداری، می توان با از سر گیری دوباره ی رشد نرخی این واحد ارزی مواجه شد.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

با وجود فشردگی نوسانات نرخی درچهارچوب کانال افقی ۱.۱۴۰۰-۱.۱۳۰۰ نموداری، با احتمال از سر گیری رشد دوباره ی یورو، مواجه می باشیم. شکست یابی مقاومت ۱.۱۴۰۰ نموداری، رشد مابعد نرخ گذاری ها تا سطوح ۱.۱۴۶۰ و حتی ۱.۱۵۰۰ نموداری را نیز، به دنبال خواهد داشت.

در طی اجرای جلسات معاملاتی امروز اروپا، با فقدان پیش زمینه ی خبری این منطقه رو به رو هستیم، اما تظاهرات در فرانسه، شرایط نامطلوب اقتصادی و سیاسی در ایتالیا و همچنین احتمال وخیم تر شدن روابط طرفین نشست برکسیت، نرخ گذاری های یورو را، تحت فشار قرار خواهند نمود.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

نرخ گذاری ها بر فراز بازه ی پشتیبانی ۱.۲۷۰۰-۱.۲۶۹۰ نموداری استحکام یافته اند. اما ضعف فعلی دلار از افت بیشتر نرخ گذاری های این جفت ارزی، جلوگیری خواهد نمود.

تست استقامتی بازه ی پشتیبانی یاد شده، می تواند افت مابعد نرخ گذاری ها تا سطوح ۱.۲۵۹۰-۱.۲۵۸۰ نموداری را، به دنبال داشته باشد. اما در این بین، با احتمال شکل گیری افزایش تصحیحاتی نرخ گذاری ها تا بازه ی مقاومت ۱.۳۰۴۰-۱.۳۰۰۰ نموداری نیز، رو به رو می باشیم.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

فشردگی نرخ نوسانات این جفت ارزی بر ابهام شرایط فعلی بازار افزوده.

نرخ گذاری ها بر فراز سطح پشتیبانی ۱۱۳.۰۰ تحکیم یافته اند. در صورت شکست این سطح می توان با افت مابعد نرخ گذاری ها، تا سطوح ۱۱۲.۶۰ و حتی ۱۱۲.۳۰ نموداری نیز، برخورد نمود. هم اکنون با فقدان سیگنال تجاری معتبر، رو به رو می باشیم.