• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های نرخی به تاریخ ۰۲.۱۱.۲۰۱۸

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

نرخ دلار در حال تضعیف یابی است. تحکیمات غیر منتظره ی پوند استرلینگ و بیانیه ی اخیر رئیس سازمان BlackRock، لاری فینکا در رابطه با وخیم شدن چالش تجاری چین و آمریکا در طی چند هفته ی آتی، به عنوان دلایل اصلی افت نرخی دلار به شمار می آیند.

در پی شکست اخیر پشتیبانی ۹۶.۰۰، می توان با دستیابی نرخ گذاری ها به بازه ی نرخی ۹۵.۸۰-۹۵.۷۵ نموداری برخورد نمود. تنها مانع افت آتی نرخ گذاری ها - تحکیمات نرخی دلار، بر فراز سطح ۹۶.۱۷ به شمار می اید.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

همراه با بازگشایی جلسات معاملاتی امروز ایالات متحده، با افزایش نرخ نوسانات ارزی برخورد نمودیم. تحکیمات آتی نرخ یورو می تواند تا سطح ۱.۱۴۸۵ نموداری، همراه گردد. در این بین بازه ی نرخی ۱.۱۴۶۰-۱.۱۴۳۵ نیز باید شکسته شود. تحکیم یابی نرخ گذاری ها بر فراز سطح ۱.۱۴۳۵، افزایش مابعد نرخ یورو - دلار، تا مقاومت ۱.۱۵۳۵ را به دنبال خواهد داشت.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

احتمالات فعلی مبنی بر افزایش آتی نرخ گذاری ها، تا سطح ۱.۲۰۸۰ نموداری، می باشند. تنها عامل توقف یابی گرایش افزایشی نرخ گذاری ها - افت نرخ پوند، پایین تر از سطح ۱.۲۹۸۵ نموداری، به شمار می آید.

توافق اخیر طرفین برکسیت، عامل اصلی تحکیمات نرخی پوند به شمار می آید. علاوه بر این، بیانیه ی اخیر رئیس بانک انگلستان، در رابطه با افزایش به زود نرخ بهره ی بانکی در این کشور نیز، به عنوان یکی از دیگر دلایل تحکیمات ارزی پوند - دلار، محسوب می گردد.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

گرایش نرخی این جفت ارزی افقی می باشد. و افت اخیر دلار، تضعیف یابی نرخی این جفت ارزی را نیز، به دنبال داشته. شکست مقاومت ۱۱۳.۱۰ نموداری، بر احتمال افزایش آتی نرخ گذاری ها خواهد افزود. اما ادامه یابی افت نرخی دلار - ین، پایین تر از بازه ی نرخی ۱۱۲.۸۰-۱۱۲.۷۵ نموداری، با افول مابعد نرخ گذاری ها همراه خواهد گردید.