• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های ارزی به تاریخ ۱۲.۰۹.۲۰۱۸

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

نرخ گذاری های دلار هنوز در چهارچوب کانال افقی ۹۵.۶۰-۹۴.۷۵ نموداری، سیر می نمایند. پایین تر از سطح پشتیبانی این کانال، با عبور خط ترند افزایشی رو به رو می باشیم. در صورت شکست پشتیبانی ۹۴.۷۵، می توان با تقویت یابی فروشندگان دلار، برخورد نمود. فشردگی فعلی نرخ گذاری ها، مبنی بر مبهم شدن شرایط بازار ارز می باشد.

تا قبل از تحکیم یابی نرخ دلار بر فراز سطح مقاومت۹۵.۶۰، می توان با افت نرخ گذاری ها رو به رو شد.

 جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

نرخ گذاری ها هنوز در چهارچوب کانال افقی ۱.۱۵۳۵-۱.۱۵۲۵ نموداری، سیر می نمایند. ماکسیموم های موضعی در حال کاهش یابی می باشند و همین امر نیز مبنی بر ادامه یابی گرایش نزولی نرخ یورو بوده. افول آتی نرخ این جفت ارزی می تواند تا سطوح ۱.۱۴۷۵، ۱.۱۴۴۵ و ۱.۱۳۸۰ نموداری نیز، ادامه یابد.

بازه ی مقاومت معاملات فعلی،‌ شامل سطوح ۱.۱۶۱۵، ۱.۱۶۵۰-۱.۱۶۴۵ و حتی ۱.۱۷۴۵-۱.۱۷۰۰ نموداری خواهد بود.

 جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

کندل ژاپنی شکل گرفته در نمودار ۲۴ ساعته، که از بدنه ای کوتاه و سایه هایی بلند برخوردار می باشد. این سیگنال مبنی بر نامشخص بودن شرایط فعلی بازار بوده و بروز چنین کندلی، تحت فشار سطح مقاومت موضعی، بر احتمال افت آتی نرخ پوند می افزاید.

تحکیم یابی کما بیش نرخ دلار نیز، می تواند با تضعیف یابی نرخ گذاری های این جفت ارزی همراه گردد.

 جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

نرخ گذاری ها هنوز تحت فشار بازه ی نرخی ۱۱۲.۰۰-۱۱۱.۹۰ نموداری استقرار دارند. شکست این سطح می تواند با افزایش آتی نرخ دلار - ین تا سطوح ۱۱۳.۱۰-۱۱۳.۰۰ و حتی ۱۱۴.۳۰ نموداری، همراه گردد. تنها در صورت تحکیم یابی نرخ گذاری ها بر فراز سطوح مقاومت موضعی می توان با بازگشایی معاملات خرید دلار، پرداخت.