• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های ارزی به تاریخ ۲۱.۰۶.۲۰۱۸

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

خریداران در حال تست نمودن بازه ی مقاومت ۹۵.۰۰-۹۲.۹۰ نموداری می باشند. با توجه به عدم کاهش یابی قوه ی تجاری خریداران، می توان با ادامه یابی این افزایش در آینده ای نزدیک نیز برخورد نمود. در صورت شکسته شدن این بازه ی نرخی احتمال ادامه یابی چنین سناریویی افزایش خواهد یافت. چنین افزایشی می تواند تا سطح ۹۶.۰۰ نموداری نیز، ادامه یابد. تا قبل از شکست این سطح می توان با بروز گرایش های نزولی موقت نرخ دلار، برخورد نمود.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

نرخ گذاری ها در حال نزدیک شدن به سطح پشتیبانی ۱.۱۵۰۰ نموداری می باشند. این امر احتمال ادامه یابی افت کوتاه مدت نرخ یورو را نیز، افزایش خواهد نمود. نفوذ نرخ گذاری ها به سطح یاد شده می تواند با افت نرخ یورو - دلار، تا سطوح پشتیبانی ۱.۱۴۸۰ و حتی ۱.۱۴۴۰ نیز، همراه گردد. اما در صورت تحکیم یابی نرخ گذاری ها بر فراز سطح ۱.۱۶۰۰ ادامه یابی افت آتی نرخ گذاری ها بعید به نظر خواهد رسید. تحکیمات یاد شده سطح ریسک معاملات فروش این جفت ارزی را افزایش خواهند نمود.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

در پی ابراز بیانیه های اخیر رئیس بانک انگلستان، در رابطه با عدم افزایش نرخ بهره در طی سال آتی - نرخ گذاری های پوند تحت فشار قرار گرفتند. در حال حاضر نیز با احتمال ادامه یابی افت آتی نرخ گذاری های پوند - دلار، تا سطوح ۱.۳۱۰۰ و حتی ۱.۳۰۵۰ نیز مواجه می باشیم.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

تحکیمات ارزی دلار، نرخ گذاری های این جفت ارزی را تا سطوح ۱۱۱.۴۵-۱۱۱.۲۰ بلند نموده. به عرضه رسیدن آمار مثبت از ایالات متحده و یا بهبود یابی شرایط ژئوپلیتیک این کشور می تواند با افزایش آتی نرخ گذاری های دلار - ین، همراه گردد. سست شدن آتی نرخ ین ژاپن می تواند به نفوذ هر چه سریع تر نرخ گذاری ها به بازه ی نرخی یاد شده بی انجامد. تحکیمات آتی نرخ گذاری ها بر فراز سطح ۱۱۰.۷۰ می تواند با ادامه یابی افزایش های آتی نرخ دلار - ین، تا سطوح ۱۱۱.۴۵-۱۱۱.۲۰ نموداری نیز، همراه گردد.