• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های ارزی به تاریخ ۱۹.۰۴.۲۰۱۸

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

با وجود وخیم شدن شرایط اقتصادی ایالات متحده، با عدم تضعیف یابی مفرط دلار، مواجه می باشیم. علاوه بر این خریداران دلار نیز، هنوز از قوه ی تجاری افزونی، برخوردار نمی باشند. بروز چنین امری، احتمال شکل گیری جهش نرخی شدید را، افزایش می نماید.

شکل گیری هر گونه از پیش زمینه های خبری مثبت، می تواند با افزایش ٪۲ نرخ دلار همراه گردد. در حالی که وخیم شدن سیاست گذاری های خارجی و یا داخلی این کشور، می تواند نرخ گذاری های دلار ایالات متحده را، تحت فشار قرار نماید. در این بین، عدم افزایش نرخ بهره و یا وخیم شدن شرایط اقتصادی این کشور، نرخ گذاری های دلار را، تحت فشار قرار خواهند نمود.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

سطح تقاضای این جفت ارزی در حوالی سطح ۱.۲۴۰۰، بسیار افزون می باشد. علاوه بر این لازم به یاد آوریست، که در حوالی این سطح با عبور خط ترند گرایش های نزولی یورو-دلار نمودار H4، برخورد خواهیم نمود. در این بین نفوذ موفق نرخ گذاری ها، به سطح ۱.۲۳۴۵ نموداری را، هنوز مشاهده ننموده ایم. ابهامات فعلی بازار این جفت ارزی، احتمال شکل گیری جهش نرخی به زود یورو-دلار را، افزایش می نماید.

در حال حاضر با فقدان سیگنال تجاری مطمئن، مواجه می باشیم.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

نرخ گذاری ها همواره به خط ترند گرایش های افزایشی فوریه-مارچ این جفت ارزی، نزدیک شده اند. هم اکنون با نزدیک تر شدن نرخ پوند-دلار، به سطح پشتیبانی ۱.۴۲۰۰ نموداری، رو به رو می باشیم. چنین امری، از سر گیری دوباره ی افزایش های نرخی را نیز، امکان پذیر تر می نماید.

ساعت ۱۱:۳۰ واحد ارزی پوند استرلینگ بریتانیا - تغییرات حجم خرده فروشی با حساب هزینه ی حمل و نقل

 ساعت ۱۱:۳۰ واحد ارزی پوند استرلینگ بریتانیا - تغییرات حجم خرده فروشی بدون در نظر گیری هزینه ی حمل و نقل

نظریه ی متخصصین مبنی بر کاهش ٪۰.۴ نرخ ماهانه ی این شاخص، اما افزایش نرخ سالانه ی خرده فروشی بوده، که در صورت تثبیت یابی می تواند با تحکیمات نرخی پوند نیز، همراه گردد.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

سطح تقاضای این جفت ارزی، در محدوده ی ۱۰۷.۴۰-۱۰۷.۳۵ نموداری، بسیار افزون می باشد. در این بین با توجه به افزایش یابی قوه ی تجاری خریداران، ادامه یابی افت فعلی نرخ گذاری ها، بعید به نظر می رسد. تا قبل از نفوذ نرخ گذاری ها، به سطح ۱۰۷.۸۰ نموداری، می بایست از اجرای فعالانه ی معاملات خرید دلار، اجتناب ورزید. در صورت نفوذ نرخ گذاری ها، پایین تر از سطح پشتیبانی ۱۰۶.۶۰ نموداری، می توان با ادامه یابی افت مابعد نرخ دلار، تا سطوح ۱۰۵.۵۰ و ۱۰۴.۶۰ نیز، برخورد نمود. سطوح مقاومت معاملات امروز، شامل سطوح ۱۰۷.۸۰، ۱۰۸.۳۵ و ۱۰۸.۷۵ خواهند بود.