• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های ارزی به تاریخ ۲۶.۰۱.۲۰۱۸

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

شاخص دلار ایالات متحده USDX

با توجه به تحت فشار بودن فعلی دلار ایالات متحده، افت آتی نرخ این واحد ارزی در مقایسه با دیگر ارز های پایه، بسیار امکان پذیر جلوه می نماید.

آغاز جلسات معاملاتی اروپا، به موازات بیانیه های مثبت ماریو دراگی (رئیس بانک مرکزی اروپا) در رابطه با افزایش آتی نرخ تورم در این منطقه، افزایش سطح فعالیت های معاملاتی فروشنده گان دلار را، به همراه خواهد داشت.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

در پی بیانیه های اخیر ماریو دراگی، در رابطه با افزایش به زود نرخ تورم اروپا، واحد ارزی یورو تحکیم خواهد یافت. علاوه بر این، افت پی در پی واحد ارزی دلار ایالات متحده نیز، به عنوان یکی از دیگر عوامل رشد و تحکیمات نرخی این جفت ارزی به حساب می آید. چرا که همواره با دست یابی نرخ گذاری های این جفت ارزی، به سطح ۱.۲۵۰۰ نموداری نیز، برخورد نموده ایم.

جفت ارزی پوند استرلینگ بریتانیا و دلار ایالات متحده

افت دلار، به افزایش نرخ این جفت ارزی منجر گردیده. گرایش کلی دلار ایالات متحده نزولی می باشد. به همین دلیل نیز، تا قبل از نفوذ نزولی نرخ گذاری ها، پایین تر از سطح ۱.۴۱۷۰ نموداری، با افزایش های بیشتر نرخ پوند مواجه خواهیم شد. سطوح هدفی اجرای معاملات خرید این جفت ارزی، شامل سطوح ۱.۴۳۰۰ و همچنین ۱.۴۳۲۰ نموداری می باشند.

در طی انتشار امروز آمار مربوط به تغییرات حجم تولیدات ناخالص داخلی بریتانیا، احتمال افزایش نرخ نوسانات ارزی پوند - دلار نیز، افزایش خواهد یافت.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

افزایش نرخ تورم ژاپن، منجر به تحکیم یابی ین گردید.

نرخ گذاری ها همواره با سطح تکنیکی پشتیبانی ۱۰۸.۷۵ نموداری اصابت نموده اند، اما به دلیل افزایش سطح تقاضای دلار، در حوالی این محدوده، با افت بیشتر نرخ گذاری های دلار - ین، برخورد ننموده ایم.

تنها در صورت افزایش نرخ این جفت ارزی، بالا تر از سطح ۱۰۹.۴۰ نموداری، احتمال تحکیمات آتی نرخ دلار نسبت به ین، افزایش خواهد یافت. چنین امری، مبنی بر آمادگی این جفت ارزی به منظور عبور از ماکسیموم های موضعی این جلسه ی معاملاتی خواهد بود. همراه با تثبیت یابی چنین تغییراتی، گرایش های کلی نیز تجدید خواهند یافت.