• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های ارزی به تاریخ ۲۱.۱۱.۲۰۱۷

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده

معاملات امروز، سبب مبهم تر گردیدن روند گرایشی این جفت ارزی، گردیده اند. با توجه به تایم فریم های ساعتی و چهار ساعته، با نزدیک تر شدن نرخ گذاری ها، به خط میانگین متحرک نمایی ۲۰۰ روزه ی EMA، مواجه خواهیم شد. مندرج در همین تایم فریم ها نیز، با نزدیک تر شدن خطوط شاخص های نوسان گر، به بازه ی اشباع فروش EUR/USD، برخورد خواهیم نمود. با این حال، دلار ایالات متحده همواره از جذابیت خاصی به منظور خریداری، برخوردار می باشد. همچنین از ادامه بخشی به معاملات باز فروش یورو نیز، اجتناب می ورزیم. چرا که با توجه به شرایط فعلی، می بایست از اجرای معاملات پرهیز نمود.

 

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن

باز گرد صعودی نرخ گذاری های این جفت ارزی، که چندی پیش شاهدش بودیم، بر اثر نشریات آماری امروز ژاپن در رابطه با تغییرات حجم سود خالص حساب بازرگانی ماه اکتبر این کشور و رشد دوباره ی دلار ایالات متحده، به وقوع پیوسته است. به همین دلیل نیز، با احتمال ادامه یابی این افزایش ها در آینده ای نزدیک مواجه می باشیم. افت های تصحیحاتی هفته ی اخیر را نیز، به عنوان سیگنالی مبنی بر بازگشایی معاملات فروش، در نظر نخواهیم گرفت. با توجه به نمودار ۲۴ ساعته، با استقرار داشتن نرخ گذاری ها، بالا تر از محدوده ی ابرهای ایچیموکو رو به رو می باشیم. این امر بدین معنی است، که دست یابی نرخ گذاری ها، به سطح ۱۱۳.۵۰ نموداری نیز، امکان پذیر جلوه می نماید.

 

جفت ارزی پوند استرلینگ و دلار ایالات متحده

در حال حاظر می بایست به اجرای معاملات، داخل کانال گرایش های افقی فعلی نرخ گذاری های این جفت ارزی پرداخت. بدین سبک می توان با اسکان دستور معاملاتی stop-loss، در حوالی سطح ۱.۳۳۰۰ نموداری، به اجرای معاملات فروش کوتاه مدت این جفت ارزی، تا سطح ۱.۳۱۰۰ پرداخت. ریسک اصلی معاملات فعلی، شامل انتشارات در پیش روی آمار ماه اکتبر تغییرات حجم وجه قرضه ی دولتی بریتانیا می باشد. چرا که احتمال دست یابی نرخ گذاری ها، به سطوح ماکسیموم موضعی معاملات امروز و در طی انتشار داده های یاد شده، بسیار افزون جلوه می نماید. چنین امری توان بازگشای و اجرای معاملات فروش مابعد را، با اسکان دستورات کوتاه تر stop-loss، امکان پذیر می سازد.

با استفاده از برخورد و نفوذ نرخ گذاری ها، به سطوح ۱.۳۳۰۰-۱.۳۱۰۰ نموداری، می توان به اجرای معاملات امروز این جفت ارزی، در محدوده ی مابین کانال گرایش های افقی موجود پرداخت.