• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های ارزی به تاریخ ۳۱.۱۰.۲۰۱۷

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی


هدف تکنیکی دلار ایالات متحده، طبق مقاله ی دیروزی، در سطح ۹۴.۱۰ نمودار USDX، استقرار یافته. با این وجود و با توجه به کاهش آمار ماه اکتبر شاخص کسب و کار چین (آمار نامطلوب اقتصادی از چین، همواره با رشد نرخی دلار ایالات متحده، همراه می باشد)، دستیابی نرخ گذاری ها به این هدف معاملاتی و افت نرخی شاخص دلار تا سطح ۹۴.۱۰، چندان امکان پذیر، جلوه نمی نماید. و از طرفی دیگر، با ابهام چگونگی انتشار گزارش روز پنجشنبه ی سیستم ذخایر فدرال و همچنین داده های مربوط، به تغییرات سطح شاخص کسب و کار حوزه ی تولیدات این کشور نیز، رو به رو می باشیم. به همین دلیل نیز، سطح پشتیبانی معاملات فعلی را - ۹۴.۱۰ و سطح مقاومت را - ۹۵.۵، در نظر می گیریم. 
همچنین یکی از عوامل یاری دهنده، به گرایش های افزایشی نرخ گذاری های دلار ایالات متحده، شامل دستور ناتو، به اعضای سازمان ملل، به منظور تحریم کامل کره ی شمالی می باشد. 

اما، در رابطه با تغییرات نرخ بهره ی بانکی سیستم ذخایر فدرال، در انتظار هیچ نوعی از افزایش های نرخی نمی باشیم. چرا که با توجه به آمار دریافت شده از همه پرسی بازار بورس شیکاگو (CME)، که پس از اتمام معاملات ۳۰ اکتبر به انجام رسیده بود، نظریه ی ٪۹۸ از بازرگانان، مبنی بر عدم بروز تغییرات در متن سیاست گذاری های مالی ایالات متحده، می باشد.

جفت ارزی یورو اتحادیه ی اروپا و دلار ایالات متحده 
در حال حاظر با عدم بروز بازگشت نرخ گذاری های این جفت ارزی پس از برخوردش با پشتیبانی موضعی معاملات فعلی، رو به رو می باشیم. همچنین لازم به ذکر است، که بروز افت های نرخی این جفت ارزی، تا بازه ی ۱.۱۵۰۰-۱.۱۴۸۰، امکان پذیر خواهد بود. چرا که در حوالی این بازه، با اسکان سطوح پشتیبانی معاملات هفتگی و روزانه ی این جفت ارزی، مواجه می باشیم. با توجه به آمادگی یابی فعلی بازار، به منظور برخورد، با بار سنگین ابهامات و نوسانات نرخی معاملات آخر هفته، می بایست با استفاده از سطوح پشتیبانی و مقاومت کانال های گرایش افقی موجود در نمودار های EUR/USD، به اجرای معاملات کوتاه مدت،‌ دست برد. به منظور اجرای معاملات میان روزی فروش این جفت ارزی، می توان با بازگشایی معاملات، از سطح ۱.۱۶۵۵ و اسکان دستور تیک پروفیت در حوالی پشتیبانی ۱.۱۶۳۰، به فروش این جفت ارزی پرداخت. در صورت نفوذ نزولی نرخ گذاری ها، به سطح ۱.۱۶۳۰، با احتمال افزون تست استقامتی مابعد این سطح، از سمت زیرین و به دست نرخ گذاری ها، مواجه خواهیم بود. و می بایست با اسکان دستور تیک پروفیت، در حوالی سطح ۱.۱۶۰۲، به معاملات فروش EUR/USD، ادامه بخشید.

 

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن
عدم مشخص بودن چگونگی انتخاب رئیس بعدی سیستم ذخایر فدرال و همچنین کشف دوباره و استناد یافته ی تداخل های مخفیانه ی روسیه، در انتخابات ریاست جمهوری ایالات متحده، سبب تحکیم یابی نرخی ین ژاپن نسبت به واحد ارزی دلار گردیده است. بدین معنی، که رشد فعلی نرخ گذاری های این جفت ارزی، سبب فعال سازی معاملات سفته بازان به وقوع پیوسته و در هر آن، می تواند با افت های غیر منتظره و عمیق نرخ گذاری های USD/JPY، تا سطح ۱۱۲.۷۵ نموداری همراه گردد. با توجه به استقرار سطح یاد شده، در حوالی بازه ی تصحیحاتی ٪۲۳.۶ شبکه ی فیبوناچی، که از نقطه ی شروع گرایش های افزایشی نرخ این جفت ارزی (از سپتامبر سال جاری) ترسیم گردیده است، بازگرشت نزولی نرخ گذاری ها، پس از برخورد با این سطح، بسیار امکان پذیر جلوه می نماید. افزایش سطح شاخص تولیدات ناخالص داخلی ژاپن به دست بانک این کشور، همراه با بروز کاهش های نرخی درصد تورم ایالات متحده، سبب واقعی تر جلوه نمودن بروز افت های چشم گیر نرخ گذاری های این جفت ارزی، در آینده ای نزدیک و تا سطح ۱۱۲.۷۵ نموداری، خواهد گردید. 
در صورت مصنوعی رقم خوردن کاهش های نرخی در پیش رو، به دست سفته بازان، با احتمال افزون بروز رشد های دوباره ی نرخ گذاری های این جفت ارزی، پس از دوره ی کوتاهی از کاهش های نرخی، مواجه خواهیم شد. با توجه به چگونگی ترسیم یابی شاخص ابر های ایچیموکو، اولویت کلی، با خرید این جفت ارزی می باشد.

جفت ارزی پوند استرلینگ و دلار ایالات متحده 
با توجه به نمودار روزانه ی این جفت ارزی، با اسکان نرخ گذاری ها، پایین تر از محدوده ی ابر های ایچیموکو، مواجه می باشیم. به همین دلیل نیز، از اجرای معاملات خرید این جفت ارزی، همانند تنها راهبرد امروزی معاملات، نمی توان یاد برد. همچنین لازم به یاد آوریست، که ارزیابی های اخیر شاخص ایچیموکو نیز، توان اطمینان بخشی کامل، به صحیح جلوه نمودن بازگشایی معاملات فروش این جفت ارزی را، دارا نمی باشند. به همین دلیل نیز و با توجه به شرایط پر ابهام ارزیابی های تکنیکی نمودار این جفت ارزی، می بایست به اجرای معاملات GBP/USD، در محدوده ی مابین بازه ی مقاومتی ۱.۳۲۷۰-۱.۳۲۳۰ و بازه ی پشتیبانی ۱.۳۰۹۶-۱.۳۱۴۴، پرداخت. همچنین خاطر نشانم، که آمار مهم بریتانیا، در طی گذر جلسات معاملاتی روز پنجشنبه ی این کشور، به عرضه خواهند رسید. بدین سبب نیز، تا قبل از انتشار داده های مربوطه، می بایست به اجرای معاملات این جفت ارزی، در طیف بازه ی یاد شده، پرداخت.