• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسان های ارزی به تاریخ ۱۱.۰۹.۲۰۱۷

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

جفت ارز یورو اتحادیه اروپا و دلار ایالات متحده
با توجه به نمودار ۲۴ ساعته ی این جفت ارزی، می توان شاهد شکل گیری کندل ستاره ی ثاقب (مبنی بر بازگرد به زود گرایش فعلی) بود. از اوایل آگوست تا به امروز با سومین سیگنال مربوط به افت الزامی یورو نسبت به دلار ایالات متحده مواجه می باشیم. ولیکن در طی دو افت تصحیحاتی اخیر این جفت ارزی، با افزایش و بازگشت نرخ گذاری های EURUSD، به روند کلی افزایشی نیز رو به رو بوده ایم. مبحث کلیدی نوسان های فعلی نیز، تصحیحاتی بودن کاهش های اخیر می باشد. بدین سبب و با توجه به عدم نشر داده های مهم در طی امروز و فردا، می توان بازه ی معاملات در پیش رو را، مابین سطوح ۱.۲۰۶۰-۱.۱۹۵۰ در نظر گرفت.با این وجود، احتمال دستیابی نرخ گذاری ها به سطح ماکسیموم روز جمعه، به تاریخ ۸ سپتامبر نیز، چندان افزون نخواهد بود.

جفت ارزی دلار ایالات متحده و ین ژاپن
 فاصله ی میان کندلی (gap)، پدیدار گشته در نمودار این جفت ارزی، هم چون تثبیتی بر کسر میل بازرگانان به منظور سرمایه گذاری با استفاده از واحد ارزی ین ژاپن و گرایش های افولی شاخص دلار بوده، که نشان گر کسری میل بازرگانان، به منظور سرمایه گذاری با استفاده از واحد ارزی دلار ایالات متحده نیز، می باشد. شکل گیری فاصله ی کندلی یاد شده در جهت معکوس گرایش های کلی این جفت ارزی، به نوبه ی خود نشان گر میل بازار به تکرار دوباره ی بازه سازی های جمعه ی پیش، به منظور ایجاد دوره ای از فروش ها و افت های تصحیحاتی این جفت ارزی می باشد. با این وجود، احتمال بر این است که تحرکات مربوطه، همواره به دست سفته بازان و بدون داشتن هیچ دلیل مخصوصی، شکل گرفته است. بدین سبب نیز، احتمال بروز نوسان های عمیق و افرایش نرخ معاملات فروش و یا خرید این دارایی، در طول دو روز آینده، بسیار ناچیز بوده و می توان با استفاده از بازه های معاملاتی ایجاد شده در طی تجارات میان روزی، به معامله با این جفت ارزی پرداخت. مقاومت موجود، به منظور اجرای معاملات فروش، شامل سطح ۱۰۸.۵۰ بوده و اهداف معاملاتی فروش این دارایی، شامل سطوح ۱۰۷.۷۵-۱۰۸.۰۰ خواهند بود. و در صورت نفوذ صعودی نرخ گذاری ها به سطح ۱۰۸.۵۰، می توان به بازگشایی معاملات خرید این جفت ارزی تا سطح ۱۰۸.۹۰ پرداخت.

جفت ارزی پوند استرلینگ و دلار ایالات متحده
با توجه به نمودار ۲۴ ساعته ی این جفت ارزی، می توان از سطح ۱.۳۲۰۰ به عنوان مقاومت بلقوه ای یاد نمود. به همین دلیل نیز، به منظور اجرای معاملات امروزه ی این جفت ارزی نیز، می بایست با استفاده از بازه ی معاملاتی نوسان های روزانه ی (۱۰۷.۷۵-۱۰۸.۵۰) به بازگشایی پوزیشن های مورد نیاز و بدون در انتظار ماندن افزایش بیشتر نرخ، از سطح حداکثر هفته ی گذشته، پرداخت. با توجه به پیش زمینه ی خبری امروزه، با  اخبار آماری چندان مهمی از بریتانیا نیز مواجه نمی باشیم. چرا که نوسان های اصلی این جفت ارزی، در طول گذر جلسات معاملاتی فردا و همراه با انتشار داده های آماری مربوط به چگونگی تغییرات اخیر نرخ تورم در بریتانیا، به وقوع خواهند پیوست.