• کابینۀ شخصی

ارزیابی نوسانات نرخی به تاریخ ۱/۲۰/۲۰۲۱

تجزیه و تحلیل بازارهای مالی و کالایی

جفت ارزی NZD/USD

از دفعه گذشته به تاریخ 13 ژانویه که در مورد این جفت ارزی نوشته بودیم، قیمت بعد از چند بار برخورد با مینیموم ۰٫۷۱۴ آن را شکاند و نرخ‌گذاری این جفت ارزی به موازات افزایش اخیر دلار ایالات‌متحده تا مرز مینیموم ۰٫۷۱ نشست کردند. این کاهش، اخیراً بعد از برخورد با مینیموم ماه گذشته متوقف شده و با در نظرگیری خوش‌بینی بازار سهام ایالات‌متحده و احتمال قوی شدن روند نزولی دلار، تا قبل از شکست این مینیموم با احتمال ازسرگیری افزایش نرخی این جفت ارزی تا مرز خط روند نزولی و سطوح ۰٫۷۱۶-۰٫۷۱۸ نیز روبه‌رو هستیم.

 

جفت ارزی USD/CAD

از دفعه گذشته به تاریخ ۱۳ ژانویه که در مورد این جفت ارزی نوشته بودیم، نرخ‌گذاری این جفت ارزی به‌موازات افزایش قیمت نفت و باوجود تحکیمات ارزی شاخص دلار ایالات‌متحده، به کاهش خود ادامه می‌دادند. افت قیمت دقیقاً تا مینیموم ۱٫۲۶۲ ادامه داشت و همراه با تست شدن این مینیموم روند صعودی دوباره از سر گرفته شد. البته این افزایش هم مدیون عدم رشد قیمت چند روز پیش طلای سیاه است. برخورد با خط روند نزولی دوباره نرخ‌گذاری را به سمت پایین کشید. خوش‌بینی بازار و افزایش سهام به‌موازات قیمت نفت، احتمال ادامه‌دار شدن افت دلار ایالات‌متحده نسبت به دلار کانادا را افزایش داده. تا قبل از شکست مینیموم ۱٫۲۶۸ احتمال فشردگی نوسانی وجود دارد. شکست این سطح می‌تواند با کاهش مابعد قیمت تا مرز ۱٫۲۶۲ و حتی پایین‌تر هم همراه شود.

 

 

جفت ارزی USD/CHF

از دفعه گذشته به تاریخ ۱۳ ژانویه که در مورد این جفت ارزی نوشته بودیم، نرخ گذاری‌ها به روند صعودی خود ادامه دادند و مینیموم ۰٫۸۸۴-۰٫۸۸۲ را به‌هیچ‌وجه نشکاندند. بااین‌وجود به دلیل عدم ریزش بیشتر قیمت طلا به‌موازات افزایش دلار، نرخ‌گذاری جفت ارزهای حفاظتی همان‌طور که احتمال می‌رفت تحت‌فشار باقی ماند. افزایش‌های فعلی احتمالاً به ماکسیموم های ۰٫۸۹۲-۰٫۸۹۴ نخواهد رسید و قیمت دلار روند نزولی خود را به‌موازات افزایش قیمت طلا گسترش خواهد داد. برخورد آتی نرخ گذاری‌های این جفت ارزی با ماکسیموم های موضعی بهترین موقعیت برای بازگشایی معاملات فروش خواهد بود. افت پایین‌تر از بازه مینیموم ۰٫۸۸۴-۰٫۸۸۲ می‌تواند کاهش بیشتر تا مرز ۰٫۸۸ و ۰٫۸۷۸ را نیز به دنبال داشته باشد.

 

 

جفت ارزی USD/JPY

از دفعه گذشته به تاریخ ۱۳ ژانویه که در مورد این جفت ارزی نوشته بودیم، این جفت ارزی هم همانند دلار/فرانک مینیموم ۱۰۳٫۴ را نشکاند، اما فشردگی نوسانی و عدم افزایش یابی ماکسیموم ها در حال حاضر بیشتر نگران‌کننده است. افزایش سهام و نفت به‌موازات عدم کاهش یابی قیمت طلا روی دلار فشار می‌آورد و دارایی‌های حفاظتی مثل ین ژاپن را تقویت می‌نماید. شکست آتی ۱۰۳٫۶-۱۰۳٫۴ می‌تواند کاهش بیشتر تا مرز ۱۰۳ و ۱۰۲٫۶ را نیز به دنبال داشته باشد. مسلماً تا قبل از شکست بازه نرخی یادشده احتمالاً روند افقی و فشردگی نوسانات ادامه خواهد داشت.